OD 50 DO 350 EURA

Ovo su privatni otoci koje možete iznajmiti samo za sebe: Jedan je i na našoj obali

300 eura

 Airbnb
Umjesto da se probijate kroz gužve, zašto ne rezervirate boravak na vlastitom privatnom otoku i upijate sav život na obali?

Među mnogim sjajnim stvarima koje možete doživjeti ovog ljeta - toplo vrijeme i hladno more, gomila ljudi ipak nije jedna od njih. Ništa ne kvari dan na obali kao prepuna plaža na kojoj jedva da ima mjesta za raširiti ručnik.

Umjesto da se probijate kroz gužve, zašto ne rezervirate boravak na vlastitom privatnom otoku i upijate sav život na obali, u samoći ili sa svojim prijateljima i obitelji? Mogli biste se probuditi okruženi šumama i pogledom na morsku pučinu na sve strane u vlastitoj osamljenoj oazi, a ne morate čak ni potrošiti svu ušteđevinu.

Uz ove jeftine privatne otoke na Airbnbu, san lako postaje vaša stvarnost. Iako su neki smještaji samo 50 eura po noći, nijedan ne košta više od 350 eura. Spakirajte svoj kupaći kostim, cipele za planinarenje i salonke i pripremite se za istraživanje nordijskih otoka, južnog Pacifika i Jadranske obale i još mnogo toga.

image

197 eura

Airbnb

Uusikaupunki, Finska

Ako je boravak na privatnom nordijskom otoku na vašem popisu, ovaj privaatti saari - kako kažu na finskom - pravo je mjesto za to. Prostirući se na dva hektara, ovaj smještaj u Baltičkom moru savršen je za one koji traže prirodu i osamu.

image

170 eura

Airbnb

Luganville, provincija Sanma, Vanuatu

Bijele plaže i tamno plavo more još su privlačnije kada ste jedina osoba koja u njima uživa. Tijekom ovog boravka u Južnom Pacifiku moći ćete se opustiti, roniti i istraživati ​​25 hektara bujnog tropskog krajolika u samoći, ali samo ste pet minuta vožnje brodom do glavnog otoka.

image

300 eura

Airbnb

Šibensko-kninska županija, Hrvatska

Kuća Oasis u Hrvatskoj nalazi se na privatnom otoku udaljenom nešto više od 20 minuta vožnje brodom od Murtera. Iako robinzonsko u svojoj osami, imanje uključuje mnoge moderne pogodnosti kao što su Wi-Fi i tekuća voda. Možete uživati ​​u potpunom pristupu stjenovitim plažama duž Jadranskog mora.

image

180 eura

Airbnb

Granada, Nikaragva

Privatna vila na privatnom otoku s teniskim terenima i bazenom ne čini se kao nešto što biste mogli dobiti za manje od 200 eura po noći, ali u La Isla Zacatalosa, to je stvarnost. Iznajmljuje se na jezeru Nikaragva, a udaljeno je samo 10-ak minuta vožnje brodom od kopna.

image

49 eura

Airbnb

Møre og Romsdal, Norveška

Iskoristite izravan pristup Atlantskom oceanu na ovom privatnom otoku u Norveškoj. Koliba ima sve osnovne potrepštine za dvije osobe i nalazi se izvan sela Vikan. Veslački čamac za istraživanje uključen je u vaš boravak, ali na otoku nema tekuće vode, pa se pripremite prilagoditi tome.

image

63 eura

Airbnb

Kitee, Finska

U ovoj kućici na malom otoku u blizini Finske može boraviti pet osoba i pruža neometan pogled na jezero Sumpunsalmi. Iskoristite uobičajene glamping pogodnosti kao što su plinska peć i kamin, a također uživajte u klasičnoj finskoj zabavi: sauni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. ožujak 2024 05:43