neodoljivo

Ovo su najbolji Instagram računi za sve ljubitelje boho-chic stila uređenja

@rachelkathleenhome
 Rachel Kathleen
Ovaj izgled zasniva se na bezbrižnosti i manje brige o savršenstvu, a više o kreativnosti

Boho dekor, skraćenica od boemski dekor, uglavnom se sastoji se od izražavanja svoje osobnosti kroz svoj prostor. Boho stil pokriva sve, od eklektičnih interijera ispunjenih jarkim bojama i divljim teksturama, do prirodnijih, opuštenih i vintage nadahnutih prostora koji odišu osjećajem spokoja. U svakom slučaju, ovaj izgled zasniva se na bezbrižnosti i manje brige o savršenstvu, a više o kreativnosti.

Ako se ne možete zasititi boho-chic trenda, ovi Instagrameri savršeni su primjeri koji će vas nadahnuti za sljedeći projekt.

Iako je boho stil dovoljno jak da samostalno stoji, često je uparen s drugim stilovima dizajna, poput modernog iz sredine stoljeća. Dom @houseof.lais/ savršen je primjer kombinacije estetike sa sredine stoljeća s boho stilom. Većina njezina doma odlikuje se hladnim, dubokim nijansama uparenim s neutralnim dajući mu vintage atmosferu i dodatke koji se izgledaju svrhovito, ali pristupačno.

Dom Jessice Brigham oličenje je slobodoumnog i eklektičnog prostora, a svaki centimetar pršti osobnošću i kreativnošću. Između hrabrih, neonskih nijansi u njezinoj dnevnoj sobi i njezine funky zelene kuhinje, ne možemo se zasititi ovog sretnog doma koji podiže raspoloženje. Njezina stranica @imjessicabrigham izvrsna za sve koji vole umjetnički dekor koji je neusklađen na najbolji način.

Ne možemo se nasititi Elenine svijetle, biljkama ispunjene kuće u Torontu. Njezin stil naslanja se na neutralan i minimalistički izgled s divnim pletenim komadima i miješanim teksturama kako bi prostor pružio domaći i ugodan osjećaj. Svaki prostor u njezinu domu izgleda namjenski uređen, ali i dalje pristupačan za sve ljubitelje interijera. Bez obzira volite li neutralne boho prostore ili je ukrašavanje zelenilom ovo je račun koji trebate slijediti @thishouse5000.

Erikin dom sa sjedištem u Las Vegasu @home.and.spirit, prekrasno je neutralan i rustikalan s boho štihom. Njezini se prostori oslanjaju na oštro platno od bijele boje kako bi osvijetlili ležeran, opušten dizajn. Volimo njezino korištenje košara, zelenila i suptilnih uzoraka i tekstura u cijelom svom prostoru.

Ne možemo se odlučiti što volimo više: prekrasnu pampas travu u ovom prostoru ili retro pletenu policu. U svakom slučaju, @rachelkathleenhome savršen je za sve koji vole neutralni boho dekor. Svaka je soba u njezinoj kući ugodna i smirujuća, a mnogi od njezinih izbora jednostavni su „Uradi sam“ projekti koje možete koristiti u svom domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 15:41