THE GODFATHER

Ovo ljeto provedite svoj odmor u poznatoj kući gdje se snimao kultni film Kum

 Marc McAndrews
Povodom proslave 50. obljetnice izlaska filma, dvorac od 580 četvornih metara na Staten Islandu bit će dostupan za rezervaciju

Najnoviji oglas na Airbnbu je The Godfather house. Zagriženi obožavatelji filma imaju priliku provesti ljetni odmor u kući koja je služila kao eksterijer doma Vita Corleonea u kultnom mafijaškom filmu iz 1972. godine. Povodom proslave 50. obljetnice izlaska filma, dvorac od 580 četvornih metara na Staten Islandu bit će dostupan za rezervaciju na Airbnbu po cijeni od 50 dolara tijekom mjeseca kolovoza.

image
Marc McAndrews
image
Marc McAndrews

Potencijalni gosti morat će namjestiti alarme za 27. srpnja kada se rezervacije otvaraju za javnost. Veličanstveno prebivalište, koje je zadnji put prodano 2016. za 2,4 milijuna dolara, pridružuje se nizu brojnih Airbnb smještaja vrijednih pažnje. 2020. stranica je ponudila sličnu priliku obožavateljima filma The Fresh Prince of Bel-Air da odsjednu u kultnoj vili prikazanoj u seriji iz 90-ih, a 2021. obožavatelji Wesa Andersona dobili su boravak u smeđoj zgradi iz The Royal Tenenbaums.

image
Marc McAndrews

Tko god uspije rezervirati prije ostalih željnih obožavatelja, uživat će u privatnom boravku za do pet gostiju u kući s pet kreveta i sedam kupaonica, koja se nalazi na prostranoj parceli od 2230 četvornih metara. Dok eksterijer izgrađen 1930. izgleda otprilike kao i u filmu, interijer je renoviran s modernim detaljima. Sadržaji uključuju bar inspiriran engleskim pubom u podrumu, igraonicu, teretanu, dva kamina i veliki bazen sa slanom vodom u dvorištu. Šarmantan stari kameni zid omeđuje posjed.

image
Marc McAndrews
image
Marc McAndrews

Unutra, kuhinja i blagovaonica se mogu pohvaliti velikim granitnim radnim pločama. U dnevnoj sobi, masivni televizor smješten je između elegantnih ugradbenih elemenata krem ​​boje. Najmanje još četiri televizora nalaze se na posjedu, vjerojatno zato da se gosti ne bi morali udaljavati od svog filmskog maratona Kum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 18:18