PREDSTAVLJEN NOVI IKEA KATALOG

Ovo je naš odabir 10 najboljih proizvoda iz novog IKEA kataloga koji kreće u distribuciju...

Danas smo bili na predstavljanju novog Ikeinog kataloga održanom u prostoru Megastorea Hoću knjigu, koji je baš u skladu s duhom novog Ikeinog kataloga. Naime, Ikein katalog za 2019. godinu će bez sumnje biti najčitanije štivo ove sezone.

Sutra, 28. kolovoza kreće distribucija Ikeinog kataloga na više od 300 000 kućanstava u Hrvatskoj. Distribucija će trajati do 15. rujna. Ovo je 68. izdanje kataloga, dok je za hrvatsko područje tek peto po redu. Naslovnica novog kataloga nešto je drugačija od prijašnjih. Naime, inspirirana je dizajnom kataloga iz 1980-ih, a krasi je bijeli okvir.

Osim predstavljanja novog kataloga, još je jedan razlog za slavlje. IKEA danas slavi i svoj 75. rođendan koji obilježava novom povijesnom kolekcijom GRATULERA, s omiljenim predmetima iz prošlosti, čiji je prvi dio već dostupan u robnoj kući IKEA Zagreb.

SEDAM ZANIMLJIVIH PRIČA

Ovogodišnji katalog poseban je i po tome što ćete u njemu pronaći sedam priča o domovima koje je opremila IKEA. Ne radi se o običnim domovima kakve biste očekivali u katalozima. Naprotiv, svaki od njih ima svoje glavne likove i uređen je u skladu s njihovim svakodnevnim životnim navikama. Svih sedam priča sastavljeno je prema Ikeinom izvještaju o životu kod kuće. Budući da danas dom više ne čine klasične obitelji, glavni likovi Ikeinih sedam priča su i velika obitelj, i samohrana majka, i osoba koja živi sama, a pronaći ćete sve o životu u malo kvadrata, energetski održivim uređenjima i još mnogo toga. U novom vas katalogu očekuju brojni korisni savjeti i jednostavne ideje za svaki stil življenja.

NOVE JESENSKE KOLEKCIJE

Osim kolekcije GRATULERA, najavljene su još četiri nove kolekcije za ovu jesen. Tako će u rujnu ljubitelje skulpturalnih elemenata od stakla i keramike razveseliti kolekcija FÖREMÅL napravljena u suradnji s jednim od najpriznatijih švedskih staklara i keramičara Per B Sundbergom. Za ugodan život s kućnim ljubimcima u rujnu nam je IKEA pripremila i novu kolekciju LURVIG. U listopadu će se sve generacije oduševiti zaigranom LUSTLIG kolekcijom koja predstavlja zabavne načine igranja iz prošlosti. Ako ste tip osobe koja obožava personalizirane stvari, za listopad je najavljena kolekcija SJALVSTANDIG, iz koje je danas izdvojen modularni tepih.

Budući da smo danas imali priliku u ruke uzeti primjerak najomiljenijeg štiva ove godine, odmah smo ga prolistali i izdvojili 10 proizvoda koji su nam zapeli za oko. Iako, zaista je teško izdvojiti samo njih 10.

SANDRED sivi tabure, 399 kn

GRADVIS vaza, 59,90 kn

BEKVÄM stolac sa stepenicom, 99,90 kn

MURBINKA ukrasna jastučnica, 49,90 kn

METOD kuhinja, 8 920 kn

NORRÅKER stol, 929 kn

EKET polica, element s četiri odjeljka, 350 kn

ÖSTERNÄS kožna ručka, 99,90 kn

VANGSTA produljivi stol, 599 kn

VEDBO fotelja s visokim naslonom, 1 999 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 23:07