PAMETNA DEKA

Ovih dana dobro dođe deka od materijala koji ima sposobnost regulacije temperature

 HILU Team
Određene deke mogu biti u redu za hladne noći, ali učinit će vam nelagodu tijekom toplijih godišnjih doba

Lako je uzeti san zdravo za gotovo, barem dok ne dođemo do prilično bolne spoznaje da je san zapravo ključan za naše funkcioniranje. Postoje mnogi čimbenici koji nas zapravo mogu spriječiti da zasluženo i mirno odspavamo. Jedan od najvećih faktora zapravo je vaša tjelesna temperatura, koja može biti previsoka ili preniska za idealne uvjete spavanja.

image
HILU Team

Određene deke mogu biti u redu za hladne noći, ali učinit će vam nelagodu tijekom toplijih godišnjih doba. Ne bi li bilo sjajno kada biste mogli imati jednu deku za obje prilike? Upravo to obećava ova inovativna deka, pružajući pametniji i udobniji način spavanja kako biste imali energiju potrebnu za novi dan.

image
HILU Team

Naša tijela moraju biti u određenom stanju da bismo zaista mogli dobro spavati, što je lakše reći nego učiniti. Jastuci od memorijske pjene i napredni madraci mogu učiniti samo toliko u podržavanju pravilnog položaja pri spavanju, ali sve je to uzaludno ako je vašem tijelu prehladno ili prevruće. Ljudi obično koriste deke kako bi se ugrijali u hladnim noćima, ali imaju manje rješenja za one toplije. Osim toga, nisu sve deke u prvom redu udobne, pogotovo za osobe s osjetljivijom kožom.

image
HILU Team

HILU je inovativna deka koja koristi snagu materijala poznatog po svojim sposobnostima regulacije temperature: grafena. HILU može održati tjelesnu temperaturu na najboljoj razini, bez obzira na sobnu temperaturu. Hladi tijelo kada je prevruće ili grije kada je prehladno, otvarajući put za savršeno putovanje u zemlju snova.

image
HILU Team

Zahvaljujući grafenskim vlaknima, HILU deke mogu pružiti udobnost u krevetu tijekom cijele godine. Kad je hladno, vlakna upijaju tu hladnoću i propuštaju topli zrak van. S druge strane, kada je vruće, apsorbira toplinu tijela i raspršuje je unutar vlakana, sprječavajući nakupljanje vlage i održavajući tijelo suhima i bez znojenja cijelu noć. Savršen je partner za ušuškavanje za svakoga tko samo želi ugodnu tjelesnu temperaturu, uključujući neke od vaših krznenih prijatelja kod kuće.

image
HILU Team

Osim ovoga deka je nježna za kožu i ima antimikrobna i antibakterijska svojstva koja istovremeno pružaju udobnost i sigurnost. A kad se zaprlja, sve što trebate je nježno ju oprati hladnom vodom, a zatim pustiti da se osuši na zraku ili sušiti u sušilici rublja. Nećete se morati brinuti ni o tome da budete pregrubi s njom jer prava vlakna grafena stvaraju tkaninu koja je čvrsta gotovo kao čelik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:13