U toplom okružju

Okupite prijatelje i organizirajte druženje u svom domu

 

Počele su prave jesenske kiše koje nas prisiljavaju da sve više vremena provodimo u toplini svoga doma, a njega da dodatnim dekoracijama, mekim tkaninama, ukrasnim lampicama i sličnim detaljima učinimo još ugodnijim za boravak. Osoba ste koja se jako voli družiti i kada je lijepo vrijeme neprestano uživate u druženjima u prirodi, na pikniku ili pak roštiljanju? Nemojte dopustiti ružnom vremenu da vas obeshrabri! Zašto jednostavno ne biste u svojoj dnevnoj sobi organizirali zabavni kućni piknik i stvorili čarobnu atmosferu?



Prvo što morate učiniti jest razmaknuti namještaj u svojoj dnevnoj sobi i osloboditi prostor. Pod prekrijte starijim dekama i poplunima kako biste stvorili meku podlogu za svoje goste. Na sredinu smjestite niski stolić, a ako ga nemate, improvizirajte! Dovucite niske komade namještaja iz cijeloga stana i pretvorite ih u male postaje za hranu.



Pobacajte naokolo jastuke i stvorite udobno mjesto za sjesti. Izvucite iz ormara zanemarene tanjure i lijepe čaše te namjestite stol za ukusan obrok. Postavite naokolo ukrasne lampice, a možete od tila ili tanke tkanine rekreirati izgled baldahina! Nemojte zaboraviti i cvijeće koje će unijeti dodatnu svježinu u prostor, niti drvene daskice, pletene košare i slične elemente kojima ćete u scenu unijeti teksturu.




Opremite se zdravim grickalicama i ukusnom hranom te okupite društvo na zabavnoj večeri kakvu dugo nisu doživjeli. Piknik u domu odlična je alternativa romantičnom izlasku, ali i vesela aktivnosti kojom možete zabaviti klince i njihove prijatelje. Pogledajte inspirativne kućne piknike u nastavku!










Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 04:49