NAMJEŠTAJ NA KOTAČIMA

Odlično praktično rješenje za male i velike prostore

 

Kako namještaj u prostorima učiniti još praktičnijim i jednostavnijim za korištenje? Smjestite ga na kotačiće! Ne samo da ćete si tako olakšati rukovanje i premještanje ormarića, kutija ili stolića nego na taj način možete iskoristiti i skrivene kutke ispod kreveta za odlaganje stvari u kutije i košare na kotačiće koje poslije s lakoćom možete izvući van.

Mobilno pokućstvo u domu može vršiti više korisnih funkcija pa tako mali kuhinjski otok na kotače možete skloniti kada odlučite organizirati okupljanje u malom stanu, čvrsti noćni ormarić na kotače može se pretvoriti u dodatni prostor za sjedenje, a niski ormar s obućom možete jednostavno ukloniti iz svog hodnika prije nego što gosti dođu, s time da iz njega ne vadite cipele kako biste ga lakše maknuli.

Ako svoj namještaj odlučite "motorizirati", prilikom kupnje kotača provjerite kolika im je nosivost, pa u skladu s time rasporedite težinu svog namještaja. Pri odabiru kotačića odlučite se za verziju koja se može zakočiti kako ne bi došlo do neplaniranog pomicanja namještaja u nezgodnom trenutku. U nastavku se nalazi nekoliko praktičnih i lijepih primjera namještaja na kotačićima!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 15:22