DOMAĆE, A SVJETSKO

Od taburea u bojama sushija do dvoetažnih divovskih etažera

 Tabushi
Nova kolekcija domaćeg brenda Tabushi, čija je vlasnica dizajnerica Lidija Mikluš, oduševljava na prvu - bilo da je riječ o stolićima, tepisima, ovalnim barskim stolcima ili daskama za rezanje s potpisom

Hrvatski brend Tabushi, prisutan na tržištu već nekoliko godina, najpoznatiji je po svojim okruglim i četvrtastim tapeciranim tabureima sa spremnikom, koji neodoljivo podsjećaju na popularni japanski sushi.

image
Tabushi
image
Tabushi
image
Tabushi

Donedavno nas je oduševljavao svojim basic barskim okruglim sushi sjedalima, a sada i novom kolekcijom ovalnih barskih stolaca. Ovu originalnu i zabavnu priču popratila je i udobna fotelja idealna za dnevni boravak ili hotelski lobby.

image
Tabushi
image
Tabushi
image
Tabushi

Vlasnica brenda Tabushi, zagrebačka dizajnerica Lidija Mikluš, posebno je ponosna na jedan novi proizvod. Neki će ga nazvati stolićem na dva kata, a nama je prva asocijacija bila divovski etažer. Na njemu možete poslužiti sve, od sushija, kolača, sendviča, grickalica do kave, čaja i sl. Izrađen je od punog drva hrasta i ima čelične spojeve, čime garantira čvrstoću, stabilnost te izdržljivost. Bonus trik za ljubitelje romantike je taj da na donju ploču mogu staviti vazu i cvijet koji će izranjati kroz za to predviđen otvor na gornjoj etaži.

image
Tabushi
image
Tabushi
image
Tabushi

Kada smo već kod serviranja i posluživanja, Tabushi nudi i daskice za posluživanje od hrastovine u nekoliko dimenzija i oblika.

image
Tabushi
image
Tabushi

Kako bi upotpunili štih u dnevnom boravku, tu je i vuneni tepih u osnovne dvije dimenzije koje se mogu multiplicirati, pa se "sushi plata" može razigrati i složiti na pod u bojama te dimenzijama po želji.

image
Tabushi
image
Tabushi
image
Tabushi

Da bi priča zaživjela u kući i izvan nje, Lidija Mikluš potpisuje i originalne modne torbice u obliku (valjkastog) maki sushija.

Kompletan Tabushi asortiman proizvodi se u Hrvatskoj od visokokvalitetnih sirovina i rukama vrhunskih majstora.

Sve proizvode možete vidjeti uživo u showroomu u Vlaškoj ulici 117, a prodaju se na upit ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 21:53