Od čega je izrađeno posuđe u kojemu kuhamo, važna je stvar. Posuđe od vatrostalnog stakla jednostavno se održava i podnosi visoke temperature. Poput stakla, i emajlirano posuđe je osjetljivo na nagle promjene temperature, a kod odabira treba paziti da ono bude s debljim i otpornijim slojem emajla.
Visoke temperature dobro podnosi posuđe od inoksa, dok se za tave od gusa kaže da su kamen temeljac kuhanja.
Aluminijsko posuđe idealno je za prženje i pečenje, dugo kuhanje i kratko pirjanje.
Aluminij je lagan i praktičan te dobro provodi toplinu. Za zdravo kuhanje i posluživanje hrane odlično je i keramičko posuđe.
U svim Lesnina prodajnim centrima i na web shopu do 14. 3. 2021. u tijeku je akcija na odabrani asortiman pribora za kuhanje - lonce, tave, posuđe i pribor za jelo, posude i čaše, noževe i pomagala u kuhinji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....