TAKO SE TO RADI

"Obnovili smo stare podne pločice za 115 eura – čak su i profesionalci zadivljeni konačnim rezultatom"

 TikTok/@amyreynoldshome

Kada je u pitanju transformacija vašeg doma, bilo da to znači mijenjanje stubišta ili bojanje zidova, obično biste trebali očekivati pozamašan račun na kraju. Ipak nije uvijek tako, jedan par koji inače vole "uradi sam" projekte na TikToku su podijelili kako su svoj stari trijem doveli do nevjerojatne preobrazbe, potrošivši pritom ukupno 115 eura.

Amy Reynolds i njezin partner, dokazali su da možete postići nevjerojatne rezultate uz malo vještine i strpljenja. Umjesto da skinu stari pod od pločica i zamijene ga potpuno novim, Amy i njezin partner odlučili su ga jednostavno ponovno obojiti, stvarajući pritom elegantan dizajn.

U obnovi su koristili posebnu boju za pločice, kao i HG Tile Protector za zaštitu pločica koji su kupili na Amazona, a ukupna cijena iznosila je oko 115 eura. Iako se to može činiti golemim iznosom za nekoliko proizvoda, visoka će kvaliteta osigurati da se boja ne počne ljuštiti samo nekoliko mjeseci kasnije, osobito s obzirom na gust promet u tom području.

@amyreynoldshome Floor tile makeover for £100! After being massively impressed by the @RustOleum kitchen tile paint and how it’s holding up… I decided to give their floor paint a try. As it’s a heavy traffic area, i decided to go over with the HG Tile Protector which i picked up on @Amazon I wont lie…attempting the checkerboard floor on a very uneven essentially patio floor tiled layout wasnt for the faint hearted but really happy with the overall effect! #ukhomeinspoaccounts #homedecor #hometiktok #ukhomeinspo #homeonbudget #budgetmakeover #frontporch #frontporchdecor #paintedfloors #paintedfloor #paintedfloortiles #rustoleumfloorpaint #checkerboardfloor #uglyfloor #floormakeover #tilemakeover #blackandwhitefloor #floortransformation ♬ Ms. Jackson (Instrumental) - Outkast

Ostali koraci bili su relativno laki - nakon što je Amy dobro očistila stare pločice, obojila je pod u svijetlo bijelo i pričekala da se osuši. Nakon što su se pločice osušile na dodir, uzeli su malo ljepljive trake i stvorili efekt šahovnice, obojivši polovicu kvadrata u crno. Zadovoljni rezultatom, nanijeli su sloj za zaštitu pločica, koji se na internetu prodaje za 15-ak eura.

Konačni ishod bio je više nego impresivan - čak je i sama Amy bila oduševljena transformacijom.

Dijeleći razultat projekta na TikToku, gdje objavljuje pod korisničkim imenom @amyreynoldshome, napisala je: ‘‘Nakon što me jako impresionirala boja za kuhinjske pločice @RustOleum i kako se drži… odlučila sam ju isprobati za pod. Budući da je ovo područje s gustim prometom, odlučila sam prijeći pločice i s HG zaštitom za pločice. Neću lagati… pokušaj postavljanja šahovnice na vrlo neravnom tlocrtu, koji je u suštini popločan na terasi, nije bio za one sa slabim srcem, ali stvarno sam bila zadovoljan cjelokupnim učinkom."

Nepotrebno je reći da su se zadivljeni gledatelji ubrzo oglasili komentarima u kojima nisu mogli vjerovati svojim očima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 23:40