Moderni jastuci

Novi trend za dnevne boravke: uveseljava prostor i zapravo je super udoban

 Design House
Trenutno je popularan jedan neobičniji trendu u svijetu ukrasnih jastuka, a to su okrugli jastuci u obliku lopte

Vjerujemo da ima puno velikih zaljubljenika u ukrasne jastuke, a u posljednje vrijeme smo primijetili kako oni postaju sve zanimljiviji. Dolaze u najrazličitijim tkaninama i veličinama, a postoje i različiti oblici, ali često nema nekih pretjerano uzbudljivih pomaka. Iako, trenutno je popularan jedan neobičniji trendu u svijetu ukrasnih jastuka, a to su okrugli jastuci u obliku lopte.

Dizajneri inače nisu uvijek veliki ljubitelji kuglastih jastuka, obično jer ih njihov oblik čini težim za pohranu. Osim toga, u prodaji nema toliko izbora kada su ovakvi oblici u pitanju, pa nisu toliko svestrani i teško je pronaći one koji se poklapaju s uobičajenim tekstilima i bojama.

Sve to na stranu, ima nešto lijepo u ovom obliku. Kao prvo, uvodi neki drugi oblik u čiste linije fotelja, stolaca ili kreveta. Nisu napravljeni samo radi izgleda, neki oblici su iznenađujuće ugodni za držanje glave dok gledate televiziju ili čak drijemate. Neki kuglasti jastuci mogu biti prilično tvrdi, ali to znači da će s vremenom dobro zadržati oblik.

Pogledajte što se sve nudi na tržištu i brzo nabavite svoj primjerak jer ako je vjerovati stručnjacima 2022. godina će biti godina kuglastih jastuka.

image
Kardiel

Moderni kuglasti jastuk u MC stilu

Kremasta boja bijele kave za tkaninu i oblik kugle. Ovaj set jastuka u jednom mahu pogađa dva velika trenda. Ako biste voljeli kauč u svijetloj boji, ali mislite da biste ga zamrljali, ovaj jastuk vam može donijeti potrebni štih lakoće kojoj težite bez prevelike brige o održavanju. Ako pak težite nečemu drugom, ne brinite, jastuci dolaze i u devet drugih tkanina i boja. Dostupan na Kardiel.

image
Etsy

Jutarnja lopta - baršunasti okrugli jastuci

Ovi jastuci koje je odobrio Bobby Berk dolaze u raznim bojama. Cijela hrpa bi lijepo izgledala na suprotnim krajevima sofe. Prodaju se na Etsy.

image
Overstock

Jastuk Boba

Overstock donosi i svijetloplave i krem ​​baršunaste kuglaste jastuke od namještaja TOV u dvije veličine, kuglice od 22 i 35 centimetara. Dostupna im je i verzija u bež boji, koja se trenutno jako dobro prodaje. Ovo je najjeftinija ponuda koju ćete trenutno pronaći za ovaj trend.

image
Macy‘s

Pom Pom jastuk

Martha Stewart očito podržava i ovaj trend, ako ćemo suditi po ovim jastučićima od umjetnog krzna u liniji Whim u Macy's. Žuta inačica ovog flafastog jastuka donosi pravi sunčani štih u dom.

image
Shopbop

Dječji kuglasi jastuk

Djeca se također mogu uključiti u ovaj trend s ovim raznobojnim jastukom koji izgleda poput lopte za plažu. Crno-bijele stilove možete pronaći i na Etsyju ako želite nešto što je sofisticiranije. Ova verzija je dostupna na Shopbop.

image
Design House

Jastuk čvor

Jastuk u obliku čvora još je jedna posebno razigrana varijanta loptastog jastuka. Dostupni su u pregršt boja, kao i podna veličina jastuka, a proizvode ih Design House Stockholm od 2011. godine.

image
Etsy

Jastuk od flisa

Etsy zaista trenutno ima najraznolikiju ponudu kuglastih jastuka, budući da ovaj trend nije još pogodio masovno tržište. Ova verzija u plišanoj tkanine podsjeća na dječje igračke i služi kao vrlo dobra zamjena, a odlično pristaje i neutralnom kauču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 07:22