predmet žudnje

Novi Sony Walkman koristi vaš pametni telefon kao kasetofon i budi neka dobra sjećanja

 Sony
Tko može zaboraviti nostalgiju premotavanja iste pjesme iznova i iznova na dobrom starom Walkmanu?

Ovaj cool Sony Walkman moderan je audio player koji služi i kao digitalni gadget za detoksikaciju za audiofile koji stalno bulje u svoj zaslon.

image
Sony

Tko može zaboraviti nostalgiju premotavanja iste pjesme iznova i iznova na dobrom starom Walkmanu? To je jedna stvar koje se, ovi malo ranije rođeni, dobro sjećaj. Premotajte unaprijed u današnje vrijeme i imamo pametni telefon koji zadovoljava sve naše potrebe za slušanjem glazbe (osim ako niste hardcore audiofil) - gotovo da svu glazbu na svijetu imate samo u jednom prstu. Ovo je doista drastičan pomak u tehnologiji još od popularnosti kaseta i kasetofona u kasnim 1980-ima.

image
Sony
image
Sony
image
Sony

Analogna strana gadgeta gotovo je nestala u moderno doba, a digitalno doba zasjenilo je šarm većine klasičnih stvari. Ali analogno nije hir - nego kultura koja neprestano cvjeta - i to je činjenica dokazana svim ovim stoljećima kada se primjenjuje na bilo koju vrstu domene. Walkman SSS (Smart Sound System) Ja Heon Leeja to iznova dokazuje na poseban način, spajajući moderno digitalno sa starim klasikom kako bi zadovoljio požudu za ovakvom glazbenom nišom. Sony Walkman se otvara kao i svaki analogni kasetofon i spaja pametni telefon sa zaslonom okrenutim prema van. Informacijski zaslon kompatibilne aplikacije za reprodukciju glazbe prikazuje informacije o glazbi kroz animaciju koja nalikuje izgledu kazete.

image
Sony
image
Sony
image
Sony
image
Sony

Na vrhu glazbenog playera nalazi se odvojivi višenamjenski upravljač koji djeluje kao sučelje za upravljanje glazbom, primanje važnih poziva ili gledanje tekstova u hodu. Sve to dok vaš pametni telefon udobno sjedi unutar Walkmana. Ovo je poput digitalne detoksikacije za cijelo vrijeme pred ekranom s malo dodatne zabave gledajući glazbu koja se pušta iz pseudo kazetofona. Sigurno će vas odvesti na dobra mjesta u vašoj memoriji, oživljavajući stara vremena kada je manje bilo više!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:49