Uređenje sa stilom

Nova H&M Home jesenska kolekcija spaja tople boje i trend ‘tihi luksuz‘, ali s osobnošću

 H&M HOME /
Izdvojili smo najljepše komade iz nove H&M Home kolekcije za jesen 2023.

Nova kolekcija H&M Home donosi nevjerojatan spoj udobnosti, stila i šarma nudeći širok spektar komada koji će unijeti zanimanje i toplinu svojim uzorcima, bojama i teksturama u svaki životni prostor. Bez obzira jeste li zaljubljenik u minimalizam, ljubitelj rustikalnog šarma ili obožavatelj modernih detalja, ova kolekcija ima nešto za svakoga i uključuje dekoracije za cijeli interijer, od dnevnog boravka i kupaonice do spavaće sobe i blagovaonice.

image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/

Dobar dizajn, kvalitetna izrada i prihvatljive cijene glavna su karekteristika nove jesenske H&M Home kolekcije za dom prepune noviteta i u skaldu s aktualnim trendovima u uređenju interijera, poput "tihog luksuza". Svijećnjaci su ključni detalj ove sezone, a unose toplinu i raspoloženje u životni prostor. Birajte između većeg ukrasnog komada u zlatnoj boji, skulpturalnih svijećnjaka u crnoj i smeđoj boji ili okrugle staklene verzije sa zlatnim detaljima. Tu su i vaze kao neizostavan dodatak uređenja. Možete birati između visokih bijelih, rebrastih keramičkih ili divnih staklenih u smeđoj boji.

Bilo da ste domaćin velike gozbe ili uživate u ugodnom obroku, neka nova kolekcija doda dašak osobnosti i šarma vašem blagovaonskom prostoru, čineći svaki obrok nezaboravnom prigodom. Osvježite blagovaonski stol novim tanjurima i pladnjevima za posluživanje u različitim veličinama, ili šalicama u ružičastoj i zelenoj boji te stolnjakom u blok bojama koje jednostavno spajaju sofisticiranost s funkcionalnošću.

image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME/

Otkrijte ljupku ponudu posteljine u nijansama ružičaste i zelene, ukrašene geometrijskim šesterokutnim uzorcima koji spavaćoj sobi daju dojam tihog luksuza. Tu su i plišane i teksturirane prostirke, prekrasno izrađene za stvaranje skladne ravnoteže između udobnosti i estetike. Birajte između bijele vune, smeđeg pamuka ili odvažnih geometrijskih uzoraka u crvenim, tamnocrvenim, bijelim i menta zelenim tonovima.

image
H&M HOME/
image
H&M HOME/
image
H&M HOME /
image
H&M HOME /
image
H&M HOME /

Učinite kupaonicu luksuznim utočištem za opuštanja s novim ručnicima i prostirkama za kupanje, s nježnim nazubljenim rubovima u nizu divnih boja, uključujući senf, ružičastu i kremasto bijelu. Ili, dodajte novu zavjesu za tuš, pumpicu za sapun i šalicu za četkice u pleksi žutoj boji, dodajući moderan stil vašoj dnevnoj rutini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 18:49