MIRISNA OAZA

Nježna roza i hladna siva, nakit izložen pod visokim staklenim okvirima... Hrvatski brend ima novi gift shop

 Lara Buljubašić

Lykke, poznati brend hrvatskog nakita, otvorio je svoje drugo prodajno mjesto, gift shop smješten u City Centru East na etaži -1. Prostor je osmislila arhitektica Tina Biloglav i Studio Tinel, a zamišljen je kao mala mirina oaza u srcu shopping centra u kojoj će se kupac u potpunosti moći prepustiti odabiru idealnog nakita za sebe ili za poklon u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi.

image
Lara Buljubašić

Nježna nijansa roze s hladnom sivom slijede prepoznatljivu paletu boja Lykke brenda. Korištene su čiste i blago zaobljene linije namještaja, a cvjetni luk na ulazu u sam prostor kao i cvjetni paneli savršeno upotpunjuju toplu i pozitivnu atmosferu.

image
Lara Buljubašić

Nakit je izložen pod visokim staklenim okvirima, a drugi dio ponude s unikatnim poklonima izdvojen je na polici otvorenog tipa ukrašenoj sa cvjetnim detaljima.

image
Lara Buljubašić

Inače, Lykke nakit napravljen je s pažljivom izradom od visokokvalitetnog kirurškog čelika, a može se odabrati duljina lančića, vrsta medaljona ili se čak može personalizirati svaki komad gravurom. Osim prepoznatljivog nakita, u gift shopu se mogu pronaći i ukrasne kutije s ružama, kozmetika za muškarce, keramičke šalice, svilene jastučnice...

image
Lara Buljubašić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:21