MINI PUMPA

Nevjerojatno mala pumpa koja stane u džep, a može čak napumpati gume motocikla

 MINI PUMP
MINI PUMP je malena pumpa koja ima težinu od samo 115 g, i vrlo jednostavno stane u svaki džep ili torbicu

U vremenu kada su skoro svi gradovi zakrčeni automobilima u prometu, sve više ljudi se okreće drugim sredstvima prijevoza. Počevši od običnih motocikla preko sofisticiranih e-bicikala do tradicionalnih, ali svestranih bicikala. Bez obzira na vrstu prijevoza na dva kotača, sve ih povezuje jedna zajednička osobina i ista slabost. Oni se prirodno oslanjaju na svoje kotače, a malo je vjerojatno da ćete imati rezervni sa sobom, a najbliža benzinska postaja još uvijek može biti udaljena nekoliko blokova. Zračnu pumpu možete uvijek nositi sa sobom, ali to obično nije praktično. Osim ako nabavite ovu nevjerojatno malu zračnu pumpu koja lako stane u džep, a istovremeno isporučuje višestruko potreban tlak zraka vašim gumama.

image
MINI PUMP
image
MINI PUMP

MINI PUMP je malena pumpa koja ima težinu od samo 115 g, i vrlo jednostavno stane u svaki džep ili torbicu. Možda biste čak željeli ostaviti jednu u blizini svog bicikla cijelo vrijeme, osiguravajući da više nikada nećete paničariti kada primijetite da vam je guma ispuhana.

image
MINI PUMP
image
MINI PUMP
image
MINI PUMP

Unatoč svojoj skromnoj veličini, MINI PUMPA je dobro opremljena za napuhavanje najrazličitijih predmeta, ne samo guma. Može generirati čak 100 PSI tlaka, što znači da može čak i pumpati gume motocikla. Za prosječnu gumu za cestovne bicikle 700x25C, MINI PUMP može dati 0 do 80 PSI u samo 70 sekundi tako da ćete se vratiti na cestu u tren oka. S baterijom od 350 mAh možete napuhati tri gume za cestovne bicikle jednim punjenjem. Jedinstveni dizajn omogućuje vam da zamijenite mlaznice kako bi bile kompatibilne s raznim ventilima guma, uključujući.

image
MINI PUMP

MINI PUMPA ipak može učiniti više od pukog napumpavanja guma. Također može napuhati lopte ili čak otpuhati prašinu s leća fotoaparata ili teško dostupnih mjesta. Baterija se puni od nule do kraja za samo 25 minuta, tako da nećete gubiti vrijeme čekajući da vaš novi pomoćnik za putovanja bude spreman. Spasite se stresa zbog ispuhane gume ili lopte u najnezgodnijem trenutku i na najnezgodnijem mjestu uz ovu malu i laganu MINI PUMPU. Cijena je 70 USD na Kickstarteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:44