UKRASITE SVOJ DOM

Neobične vaze za cvijeće kao bezvremenska dekoracija

Ukrasne vaze za cvijeće savršena su dekoracija s praktičnom funkcijom!

Svaki životni prostor možete oživjeti pomoću dekorativne vaze, bez obzira na to kakvo se cvijeće u njoj nalazilo. Ako lijepo izgleda, ukrasna vaza dobitna je kombinacija. Zato smo danas za vas izdvojili nekoliko zanimljivih i neobičnih modela koji će vas inspirirati da i sami nabavite vazu u svome domu.

Ako je ukrasna vaza izrađena ručno ili dovoljno kreativno, ponekad joj nije ni potrebno cvijeće. Sama se u prostoru izdvaja kao bezvremenska dekoracija koja nikad nije ni izašla iz mode.

Vaze mogu biti napravljene od različitih materijala - prozirnog stakla, kristala, keramike, gline, metala ili porculana, izbora je uistinu mnogo, a ni s jednim nećete pogriješiti.

Prije kupnje vaze i njezina odabira, vrlo je važno razmisliti o tome kako se uklapa u vaš interijer. Naime, nije isto nabavljate li novu vazu kao ukras u dnevnoj sobi ili za interijer kuhinje.

Boja, oblik i materijal vaze mogu učiniti veliku razliku - biti potpuni 'turn off' ili se savršeno uklopiti u prostor, s obzirom na to kakav je stil uređenja u vašem domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 16:41