BAŠ JE SUPER

Ne možete pronaći odgovarajuću zavjesu za kadu? Probajte s ovom kreacijom u boho stilu

 Lee Alford
Lagan i prozračan izgled zavjese u stilu bambusa u potpunosti je osvježio prostor

Kade, walk-in tuševi, hidromasažne kade, kišni tuševi — raznolikost je začin života, barem kada je riječ o opremanju kupatila. Kupaoniceu posljednje vrijeme postaju oaze u našim domovima. Ono što je nekada bio samo sterilni prostor, sada je omiljeni dio prepun zanimljivih detalja, namještaja i biljaka. Neizostavan komad kupaonice koja ima kadu je i pregrada ili zavjesa za taj dio. Moramo priznati da nas ni jedan od ovih izbora nikada ne oduševi, ali je njegova funkcija vrlo bitna. Kao i uvijek, uz malo kreativnosti i taj se problem može riješiti.

Korisnica društvenih mreža Lee Alford iz Melbourna u Australiji došla je na malo drugačiji ideju. Umjesto klasičnih zavjesa za kadu, objesila je jednu s perlama. Lagan i prozračan izgled zavjese u stilu bambusa u potpunosti je osvježio prostor. Sama zavjesa je pomalo u boho stilu i naginje skandinavski moderni izričaj sa svojim ogromnim dizajnom bijelog kruga koji se nalazi na sredini (koji također dolazi u crnoj boji).

Ipak ova zavjesa nije posebno praktična, pogotovo zato što nema podstave, ali dodavanje ovog komada u prostor je super jednostavno i ne umanjuje dojam prozračnosti. Dobit ćete neočekivani, cool izgled zavjese od bambusa bez brige o uočenom nedostatku zaštite.

Alford je pomiješala svoj vintage, topli stil s kostima svog doma. Ova kupaonica predstavlja savršen primjer kombinacije stilova. Prirodna smeđa nijansa zavjese, vješalica s biljkama i drveni naglasci - uravnotežuju prostoriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 12:39