KAKVA IDEJA!

Napušteni boeing pretvoren u luksuznu vilu s visećim terasama iznad obale Balija

 Felix Demin
Zaljubljenik u putovanja i poduzetnik Felix Demin došao je na ideju dati novi život zapuštenom zrakoplovu

Smješten na strmoj litici iznad obale Nyang Nyang na Baliju, ovaj Boeing 737 doživio je temeljitu preobrazbu, pretvarajući se u luksuznu vilu za odmor. Zrakoplov je prethodno koristio indonezijski zračni prijevoznik Mandala Air, koji je prestao letjeti prije deset godina i od tada se više ne koristi, prenosi Designboom.

image
Felix Demin
image
Felix Demin

Zaljubljenik u putovanja i poduzetnik Felix Demin došao je na ideju dati novi život zapuštenom zrakoplovu, formirajući prvi luksuzni hotel unutar komercijalnog mlažnjaka. Dizajn uključuje infinity bazen, kao i terase gdje gosti mogu uživati u predivnom pogledu na Indijski ocean.

image
Felix Demin
image
Felix Demin

Graditeljskom timu trebalo je oko tjedan dana da prevezu letjelicu na njenu konačnu poziciju budući da je letjelica morala biti rastavljena i rekonstruirana na licu mjesta. Trenutno dostupna za iznajmljivanje, ova jet vila u Pecatu ima sve pogodnosti koje nudi jedan luksuzni hotel.

image
Felix Demin
image
Felix Demin
image
Felix Demin

Sva sjedala i instrumenti za letenje su uklonjeni, a kokpit je pretvoren u modernu kupaonicu s okruglom kamenom kadom, koja odiše mirnom atmosferom s očaravajućim pogledom na more i nebo. Jedno od krila pretvoreno je u plutajući vrt, pretvarajući se u mirno mjesto za razmišljanje i opuštanje. Hotel ima dvije spavaće sobe opremljene king size krevetima, recepciju koja radi 24 sata dnevno i besplatno parkiranje.

Privatni zrakoplov već je dostupan za najam po početnoj cijeni od oko 7300 dolara po noći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 22:52