NAJLJEPŠE ZA NAŠE MALIŠANE

Najljepši krevetići za dječje sobe

Tako je teško odoljeti stvarima za mališane. Bilo da se radi o robici, stvarima za sobu, igračkama... Zato smo sada pronašli i 10 najljepših krevetića kojima ne možemo odoljeti.

Krevetić je prvi i glavni element svake nove dječje sobe. Njegovu kupovinu najčešće nećete preskakati. Iako će vam vrijeme u kojem vaš mališan preraste krevetić proći brzinom svjetlosti, nema razloga zašto u ovih prvih nekoliko godina ne biste uživali u uređenju svog dječjeg kutka. Osim krevetića, vjerojatno će vam dobro doći i komoda za presvlačenje koja će ujedno poslužiti kao ormar za robicu, a svi ostali detalji koje ćete dodavati u sobu su na vama.

U nastavku vam donosimo 10 krevetića koji nikako nisu klasični bijeli, već toliko posebni da ćete ih htjeti zadržati i kada ga vaš mališan preraste.


Kako odabrati krevetić? On je u potpunosti funkcionalan element u interijeru, stoga će vam njegova estetika zasigurno pasti na drugo ili treće mjesto. Međutim, ako birate i izgled, svakako se odlučujte na crnu, bijelu i neutralne boje. Prema riječima stručnjaka, te su boje najbolje za razvoj njegovog vida jer prva tri mjeseca vide samo obrise te ne raspoznaju boje. Treba proći nekoliko mjeseci kako bi se njihov vid u potpunosti razvio.








Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:49