Sofisticiran, skladan i profinjen

Miotto koncept‏

Novi vrhunski Miotto asortiman dostupan je u Meblo trade salonima

Program Miotto je koncept koji objedinjuje svjetske trendove i stilove. Miotto sa svojim rafiniranim dizajnom već na prvi pogled osvaja ljepotom, kreirajući jedinstveni ambijent. Asortiman objedinjuje veliki izbor najkvalitetnijih materijala, poput čistog inoxa u strukturnim dijelovima namještaja, pravog punog drveta, inatarzija s atraktivnim furnirom za stolove, komode, klub stoliće, prave kože i kvalitetnih tkanina za trosjede, dvosjede, stolice i garniture za sjedenje, u svakom aspektu suvremenih i tehnološki naprednih materijala. Skladne linije Miotto namještaja odražavaju sofisticiran, skladan i profinjen stil, koji unosi dašak luksuza u interijer.

Miotto program obuhvaća namještaj za blagovaonice, dnevne i spavaće sobe, vrhunske kvalitete i dizajna. Posebno valja istaknuti funkcionalne klupske stoliće različitih dimenzija i oblika sa specifičnim detaljima poput stakla sa uzorkom, skrivenih ladica, dodataka za police, u različitim kombinacijama materijala. Stolovi za blagovaone su izrađeni od kaljenog stakla te nehrđajućeg čelika-inoxa, punog drveta sa vidljivim godivima ili high-tech sjajnim lakiramnim površinama, sklopivi ili fiksni, u kombinaciji s mnoštvom anatomskih stolica . Sjedeće garniture, različitih dimenzija i oblika, punjene su perjem i presvučene kvalitetnom goveđom kožom, odraz su ljepote dizajna i kvalitete izrade. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn odlika su svih Miotto garnitura.

Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve popularniji “chaise-lounge-vi” za istinske trenutke opuštanja, za biblioteku, kao produljeni dio dnevnog boravka, kao dodatak uz blagovaonu ili radnu sobu. U kombinaciji sa atraktivnim stiolićem, tepihom i svjetiljikom produljeni naslonjač bit će atraktivan ures interiejra. Pored namještaja, Miotto nudi i dekorativne elemente kao što su stolne i podne vaze i svjetiljke različitih boja i dimenzija, dizajnerska ogledala te ručno rađene i moderne tepihe u različitim dimenzijama i bojama. Tu su i unikatne umjetničke slike izrađene tehnikom ulja na platnu koje će svakom prostoru dati jedinstven završni pečat. Na taj način čitav se prostor može urediti stilski ujednačeno te zaokružiti u skladnu cjelinu. Pored kvalitetnih materijala i vrhunske izvedbe dodatnu prednost programu Miotto osiguravaju i vrlo brzi rokovi isporuke.

Miotto asortiman dostupan je u Hrvatskoj u Meblo trade salonima, više na www.meblo.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 16:43