DRUM STOLAC

Malih stolaca nikad dosta! Ovaj koji naliči na vinski čep je nešto što bismo rado imali

 Teixeira Design Studio
Sjedalo od pluta ima okrugle obrubljene površine, što mu daje prilično zabavan i razigran oblik

Mali stolici se često zanemaruju, možda zato što zauzimaju minimalno prostora i ne koriste se tako često. Ali ove osobine su ono što čini stolice tako izvrsnim! Kompaktni su i odlična opcija namještaja koja štedi prostor za naše moderne domove. Također su lako prenosivi. Tu dolazi dizajn stolca na koji smo nedavno naišli, a voljeli bih ga se dočepati - Drum stolac od Teixeira Design Studio.

image
Teixeira Design Studio

Vidjeli smo mnogo dizajna stolica, i budimo iskreni, neki od njih postaju predvidljivi. Ali Drum stolac je sve samo ne predvidljiv. Drum stolac je minimalan, elegantan, može se složiti jedan na drugi, a da ne spominjemo da je održiv! Na prvi pogled Drum stolac izgleda kao slatki mali vinski čep. Ali kad bolje pogledate, shvatit ćete da ima mnogo više za ponuditi od svog divnog lijepog izgleda. Teixeira je odabrao materijale kao što su pluto i drvo za izradu stolca, odmah ga ocijenivši visokom ocjenom održivosti. Pluto je korišteno za izradu sjedala, dok je drvo bilo odabrani materijal za noge.

image
Teixeira Design Studio
image
Teixeira Design Studio

Sjedalo od pluta ima okrugle obrubljene površine, što mu daje prilično zabavan i razigran oblik. Ukrašeno sjedalo dodatno podupiru tanke drvene noge koje se bez napora stapaju sa sjedalom, stvarajući komad namještaja kohezivne i skladne osobnosti. Elegantne noge spretno klize u utore na plutenom sjedalu! Sjedalo od pluta je udobno i primamljivo i pruža prianjanje tijekom rukovanja, tako da je stolac prilično lako pomicati i postavljati u različite položaje. Kao što je ranije spomenuto, stolac Drum može se slagati jedan na drugi, što znači da možete složiti više stolaca, što ih čini super lakim za odlaganje kada nisu u upotrebi.

image
Teixeira Design Studio
image
Teixeira Design Studio

Estetika stolca Drum je prilično topla i minimalistička, što mu omogućuje savršeno stapanje s interijerima različitih životnih prostora. To je vrsta svestranog komada namještaja koji možete lukavo uvući u svoju dnevnu sobu, spavaću ili čak kućni ured - jednostavno pristaje posvuda!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:15