jedinstveno otkriće

Luksuzna kuća ‘Darth Vader‘ i prostrano imanje koje je okružuje kao da nisu s ovog planeta

 TK Images
Ova nevjerojatna vila ime je dobila po dramatičnoj vanjštini koja podsjeća na dinamične oblike zloglasnog Dartha Vadera

Bez obzira jeste li zagriženi ljubitelj Ratova zvijezda ili samo ljubitelj suvremene arhitekture, ovo imanje u Houstonu u Teksasu zaista je jedinstveno otkriće. Luksuzna kuća "Darth Vader" od 7.000 četvornih metara upravo je stavljena na prodaju i to po cijeni od sitnih 3.950.000 američkih dolara i možda je baš ovo vaša karta za prelazak na mračnu stranu.

image
TK Images


Ova nevjerojatna vila ime je dobila po dramatičnoj vanjštini koja podsjeća na dinamične oblike zloglasnog Dartha Vadera i njegovih brodova, prenosi My Modern Met. Ako vam se svidio dizajn vanjskog dijela zgrade, vjerojatno će vas uzbuditi i futuristički stil koji se očituje kroz otvoreni plan, veliki prostori u potkrovlju i dvostruko stubište primjereni su vrhunskom svemirskom brodu. Te se značajke najbolje mogu cijeniti iz atrija u kojem ćete pronaći jedinstvena neonska svjetla koja stvaraju atmosferu koja je van ovog planeta.

image
TK Images
image
TK Images
image
TK Images
image
TK Images
image
TK Images


Kuća je sagrađena 1992. godine i uključuje garažu s četiri parkirna mjesta, velike dnevne prostore, četiri spavaće sobe i pet kupaonica. Ovi su prostori preplavljeni prirodnim svjetlom zahvaljujući masivnom staklenom fasadnom sustavu koji se otvara prema dvorištu. Namještaj i materijali u cijelom domu odgovaraju suvremenoj estetici od robusnih kuhinjskih ploča do jedinstvenog crno-bijelog kamenja koje definira podno popločenje. Imanje se također nalazi na parceli od 18.000 četvornih metara sa savršeno uređenim travnjacima koji vas vode do kuće.

image
TK Images


Ako sve ovo zvuči kao savršeno i napokon ste pronašli dom za sebe, obratite se tvrtki Sotheby’s International Realty kako biste zatražili ovo futurističko imanje. Ako si ne možete priuštiti višemilijunsku cijenu nužnu da biste došli na tamnu stranu, uvijek možete uživati kroz ove fotografije tvrtke TK Images.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:08