LG

LG-evi hladnjaci

Osiguravaju do 32% uštede energije uz LG-ev inverterski linearni kompresor i tehnologiju Total No Frost

Kupnja hladnjaka nije mala stvar – osim što se ne mijenja često, ovaj kućanski aparat jedan je od rijetkih koje svakodnevno koristi cijela obitelj. Zato je bitno izabrati uređaj koji će svojim značajkama odgovarati potrebama svakog člana obitelji, osigurati uštedu energije te biti trajan, a uz sve to oduševiti svojim dizajnom.

LG-evi hladnjaci sa zamrzivačem u donjem dijelu zadovoljavaju svaki od ovih kriterija, a mogu se pohvaliti i najsuvremenijim tehnologijama, inovativnim značajkama te praktičnim opcijama za čuvanje i pristup hrani. Ovi LG-evi hladnjaci zahvaljujući tehnologiji linearnog kompresora, koji umjesto 4 ima samo 1 točku trenja, osiguravaju do 32% uštede energije, a smanjena je i emisija CO2.

Naime, za svoj rad pri istoj snazi troše manje energije od uobičajenog rotacijskog kompresora, a po potrebi rade manjom snagom što im omogućava inverterska kontrola hoda i frekvencije. Uštedi energije doprinosi i tehnologija Total No Frost, zaslužna za brz i ravnomjeran protok hladnog zraka pa tako namirnice ostaju duže svježe, a hladnjak ne treba odleđivati. Naime, samo 0,5 cm leda povećava potrošnju energije do 32%. Istovremeno, uz jednostruki klip linearnog kompresora koji omogućava lakoću pokretanja i zaustavljanja ovi hladnjaci stvaraju do 25% manje buke. Inverterski kompresor ujedno jamči dugotrajno učinkovit rad hladnjaka pa dolazi s 10 godina jamstva.

U okviru akcije „30 dana bez rizika uz LG“, ove je hladnjake – kupljene od 17.11. do 31.12. – moguće vratiti u roku od 30 dana od kupnje te dobiti povrat novca.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:32