COSMIC KYLIE JENNER

Kylie Jenner iz klana Kardashian predstavlja svoj debitantski miris

 Douglas

Kylie Jenner, jedna od najpoznatijih svjetskih poduzetnica i influencerica i članica popularnog klana Kardashian, s ponosom predstavlja svoj dugo očekivani prvi parfem, Cosmic Kylie Jenner. Ova mirisna inovacija predstavlja proširenje Kylie beauty linije u novo područje. Miris je kreiran u suradnji s Nicole Mancini te donosi slatke, svježe i tople note.Cosmic Kylie Jenner donosi kombinaciju gornjih nota zvjezdanog jasmina i osvježavajuće naranče, dok glavna esencija parfema zrači akordima bogatog zlatnog jantara i cvjetnog crvenog božura. Baza tople cedrovine i vanilije mošusa pruža slatki omotač aroma koji će vas uvući u svoj svijet, a ostavljajući upečatljiv mirisni trag idealan je odabir i danju i noću.

image
Douglas

Cosmic Kylie Jenner dolazi u skulpturalnoj bočici koja savršeno pristaje svakom dlanu, a predstavlja stalnu promjenljivu prirodu ljubavi i pokušava naglasiti važnost ljubavi prema sebi. Na pakiranju je i otisnut datum rođenja Kylie kojim stvara osobni dodir.

image
Douglas

- Željela sam stvoriti nešto potpuno jedinstveno za mene u svakom pogledu, od mirisa do bočice, miris koji ljudi nikad nisu osjetili, ali ih na prvu prožima ugodom i zadovoljstvom. Radili smo na ovome više od dvije godine. Htjela sam svjež, ali sladak miris s dojmom "izvan ovog svijeta", da sadrži neke od mojih omiljenih nota uključujući zvjezdani jasmin i mošus od vanilije - izjavila je Kylie.

image
Douglas

Miris je dostupan u tri različite bočice koje se mogu ponovno puniti - 30ml, 50ml i 100ml, pružajući vam mogućnost da odaberete veličinu koja najbolje odgovara vašim potrebama i stilu.Ovaj parfem je dostupan u Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:02