BOOK NOOK

"Kutci za knjige" stvaraju čarobne svjetove koji žive na vašoj polici za knjige

 MieWorld
Nadahnuti arhitekturom, poviješću i, naravno, ljepotom priča, ovi komadi poput diorame ističu se među kolekcijama knjiga

Za ljude koji vole knjige, pronalaženje zanimljivog i zabavnog načina za izlaganje vaše zbirke može biti izazov. Iz tog su razloga „Book Nook” ili "kutci za knjige" postali potpuni hit u uređenju kod skupljača i ljubitelja knjiga. Ovi ručno izrađeni predmeti obično su otprilike iste širine kao jedna ili dvije knjige i uredno ispunjavaju prostor na polici umjetničkom slikom. Proizvođač Etsy MieWorld izrađuje kreativne kutke za knjige koji izgledaju poput malih, lijepih scena kako bi razbili monotoniju na policama među knjigama.

image
MieWorld
image
MieWorld
image
MieWorld

Nadahnuti arhitekturom, poviješću i, naravno, ljepotom priča, ovi komadi poput diorame ističu se među kolekcijama knjiga. Knjižni kutci MieWorlda često sadrže jednog ili više likova smještenih u realističnom okruženju. Ta mjesta sežu od drevnog Egipta preko čarobne šume do knjižnice u svemiru.

image
MieWorld
image
MieWorld

Nijedan detalj ne izmiče rukotvorinama MieWorlda, jer uključuju delikatne arhitektonske sitnice, razne biljne vrste i životinje. Trodimenzionalni ambijent oživljava izvor svjetla koji se nalazi negdje u pozadini kutaka s knjigama. Pritom su te diorame osvijetljene kao scene zamrznute u vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 11:56