Kao iz bajke

Kupaonica glumice Kate Hudson: U ovoj bi se kupaonici mnogi rado kupali

 Kate Hudson
Glumica Kate Hudson omogućila je svojim pratiteljima na Instagramu da zavire u njezinu kupaonicu s tapetama u stilu seoske kućice

Ono što nam je posebno privuklo pažnju jest njezin prostor za kadu koji izgleda kao da je iščupan iz ilustracije Pepeljuginog dvorca. Uglavnom, to je kupaonica prikladna za princezu i definitivno je zapanjujuća.

Kate je označila duo za dizajn interijera Emily Ward i Louisu Pierce iz studija Pierce & Ward u svojoj objavi, a par je podijelio sliku glumice na vlastitoj Instagram stranici. “Jedna i jedina Kate Hudson u svojoj prekrasnoj kupaonici koju smo zajedno kreirali”, stoji u naslovu.

Ovo objašnjava teksturirane detalje, nježne pastele i elegantne elemente u cijelom prostoru. Dvojac Pierce & Ward poznat je po svojim slojevitim elementima i miješanju različitih stilova, završnih obrada i printova.

Cvjetna tapeta s potpisom Johna Deriana u kombinaciji s lusterom i plavozelenom kadom s pozlaćenim nogama kombinacija je koja podsjeća na englesku kraljevsku seosku kolibu.

Dakle, ako ste tražili inspiraciju da preuredite svoju kupaonicu na elegantan način, to je to. Potražite na svojim lokalnim internetskim tržnicama vintage kade i uložite u mali luster i možda neke zavjese za prozore od umjetne svile koje bi se savršeno uklopile u ovaj Pierce & Ward dizajn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:39