Kuhanjem u vakuumu hrana zadržava svoju prirodnu teksturu, sočnost i sve hranjive sastojke pa je to neizostavna tehnika pripreme hrane u vrhunskim restoranima. No, Electrolux je razvio CombiSteam Sous Vide parne pećnice zahvaljujući kojima je ovu tehniku sada moguće primijenjivati i kod kuće. Prilikom ovakvog načina kuhanja svi sastojci i začini vakumiranjem se zatvaraju u vrećicu u čemu vam može pomoći Electrolux CombiVac Sealer, uređaj za vakumiranje hrane u obliku ugradbene ladice. Electrolux parna pećnica ima napredni senzor vlage koji automatski postavlja odgovarajuću količinu pare kao i sondu za temperaturu koja obavještava kada je jelo spremno za serviranje. Electrolux CombiSteam Solus Vide parna pećnica i vakumirka dostupni su u svim specijaliziranim trgovinama.
Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....