must-have ovog ljeta

Koncept brend Mojati: Ljetna kolekcija odjeće i nakita inspirirana hrvatskim otocima

mojati_
 Mojati
Hvar, Brač, Vis, Galešnjak, Murter, Korčula, Zlarin i Lokrum must-have su motivi ovog ljeta!

​Domaći dizajnerski koncept brand Mojati predstavlja novu, ljetnu kolekciju "Život uzme, Mojati vrati" inspiriranu s osam hrvatskih otoka

Jeste li čuli za Mojati? Riječ je o hrvatskom koncept brendu koji od 2017. uspješno stvara MEMORIES TO GO. Kroz raznovrsne kolekcije dizajnerskih proizvoda prepoznaju i ovjekovječuju sve one bitne trenutke i događaje s kojima se Mojati bubble of friends svakodnevno susreće. Na taj način dokumentiraju fragmente stvarnosti i materijaliziraju ih u proizvode posebnog značenja.

image
Mojati
image
@ mojati_
Mojati

Nakon što su domaću publiku osvojili narukvicama u obliku licitarskog srca i unikatnim proizvodima s motivom zagrebačke katedrale, kreativni trio iza brenda Mojati je za ovogodišnju ljetnu sezonu pripremio različite modele ručno rađenih končanih narukvica s privjeskom te majica kratkih rukava i sweatshirte koji sadrže baršunaste motive i oblik otoka Hvara, Brača, Murtera, Korčule, Zlarina, Galešnjaka, Lokruma i Visa. Začetnice brenda su studentica arhitekture Jelka Margarita Bogdanić i studentica prava Ira Pećarević, a timu se pridružio i student dizajna Karlo Jelić.

image
Mojati
image
Mojati
image
Mojati

Više na Instagram profilu @mojati_ i Facebook profilu Mojati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:04