MADE IN CROATIA

Kolekcija platnenih torbi brenda Affirmation Wall

Modni dodaci koji šire ljubav i pozitivnu energiju

Tamara Musulin i Ingrid Divković osmislile su novu liniju proizvoda s motivacijskim citatima.

O domaćem brendu zidnih naljepnica s pozitivnim i motivacijskim porukama Affirmation Wall već smo pisali.
No, Tamara Musulin, vlasnica brenda, diplomirana grafička dizajnerica i arhitektica, i njezina suradnica, književnica i publicistica Ingrid Divković osmisle su novi proizvod. Riječ je o liniji platnenih torbi nazvanoj Kada torbe nose ljubav.

- Došle smo na ideju da inspirativne Ingridine citate prenesemo na ženama jedan od važnijih predmeta, a to je, naravno, torba. Ovakvom linijom proizvoda, gdje su se autorski citati jednog domaćeg književnog autora prvi put našli na predmetima koje je dizajnirao domaći dizajner, stvoren je potpuno originalan hrvatski proizvod, koji se samim time razlikuje od ostalih sličnih proizvoda prisutnih na našem tržištu - pojasnila je Tamara.

Linija se sastoji od dvije vrste torbi, a razlikuju se po platnu, dimenzijama i cijeni. Jedna je vrsta izrađena od kvalitetnog, čvrstog platna, u crnoj ili bijeloj boji, na kojem je otisnuto šest različitih citata. Dimenzije ovih torbi su 46 x 38 centimetara s ručkom dužine 32 centimetra i cijena im je 95 kuna. Druga je vrsta izrađena od žutice, sadrži također 6 različitih citata, a dimenzije su 38 x 42 centimetra s ručkom od 36 centimetara te stoje 65 kuna.

- Dizajn svih modela vrlo je jednostavan, po principu malo je puno. Citati su oblikovani tipografski da izgledaju kao da su pisani rukom, uz ponešto pratećih grafičkih elemenata. Torbe su izrađene u renomiranoj tvrtki Naftalina, koja je jedna od vodećih proizvođača tekstilnih artikala u Hrvatskoj s tradicijom dugom 33 godine - naglasila je Tamara.

Torbe iz linije Kada torbe nose ljubav mogu se nabaviti u prodavaonicama Tisak media diljem cijele Hrvatske, kao i putem Facebook profila Affirmation Wall - zidne dekoracije & afirmacije.

Foto: Affirmation Wall

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 15:21