DISNEY I ELENA SALMISTRARO

Klavir s Mickey Mouseom? Pa tko ne bi poželio zasvirati na njemu

 Ustupljene fotografije

Za svoj stoti rođendan studio Disney je naručio nešto sasvim posebno - limitirano izdanje od samo 25 Steinway & Sons klavira s likom Mickeya Mousea, koji je dizajnirala talijanska dizajnerska zvijezda Elena Salmistraro. Toliko je neodoljiv da mami na svirku!

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

Kolekcionarski predmet svjetske klase, Steinway x Disney: Mickey Mouse Limited Edition klavir savršeno spaja bezvremensko umijeće i šarm najpoznatijeg miša na svijetu kako bi stvorio skladno remek-djelo za oči, uši i srce. Programiran sa 100 pjesama u znak sjećanja na stoljeće Disneyevog pripovijedanja, ovaj jedinstveni klavir nudi zabavu za djecu i odrasle, a istovremeno je tehnički superioran.

image

Klavir je premijerno predstavljen u američkom show "Ples sa zvijezdama"

ERIC MCCANDLESS/THE WALT DISNEY COMPANY

- Odmalena sam inspirirana živahnim karakterom, radoznalošću i veseljem Mickeya Mousea. Bijela pozadina klavira predstavlja ploču za skice na kojoj je Mickey Mouse izvorno stvoren prije mnogo godina, dok bogati i šareni tonovi daju energiju i opisuju njegov karakter. Plavi gradijent predstavlja kretanje glazbe oko njega, a zlatna rijeka simbolizira protok zvuka. Volim Disney jer prenosi emocije na ljude, a to je ono što i ja pokušavam raditi svaki dan u svom poslu - kazala je Elena Salmistraro.

image

Dizajnerska zvijezda Elena Salmistraro

RUGGERO GABBAI/

Suradnja je nedavno predstavljena u specijalnom izdanju američkog "Plesa sa zvijezdama" nazvanog "Disney100 Night", čiji su sudionici plesali uz omiljene pjesme iz Disneyjevih filmova. Svaki od 25 klavira u ovoj kolekciji ručno je oslikan i dolazi opremljen kao Steinwayov revolucionarni Spirio | r, koji može snimati nastupe uživo te snimati i reproducirati zvuk najviše kvalitete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 22:48