POGLEDAJTE VIDEO

Klaudija je kupila 4 kontejnera za prijevoz robe na brodovima i od njih napravila kuću iz snova. Kada vidite unutrašnjost, ostat ćete paf!

Kuća prije

 www.livinginacontainer.com

Svi maštaju o svom domu iz snova, onom savršenom mjestu koje će biti baš po njihovom ukusu. Ako je još k tome i povoljno, sreći nema kraja! Postoje mnogi načini da svoj dom učinite jedinstvenim i napravite od njega prekrasno mjesto za život. Ovo je priča o ženi koja je kupila 4 transportna kontejnera koji se inače koriste na velikim brodovima za prijevoz robe i odlučila je od njih napraviti svoj dom iz snova.

Claudie Dubredull je građevinarka u Quebecu, u Kanadi, a kaže kako je odlučila graditi svoj dom od kontejnera jer je kreativna, a njezin posao - gradnja drvenih kuća, ne nudi gotovo nikakav prostor za kreativnu implementaciju i to ponajprije zbog ograničenih proračunskih zahtjeva i često prosječnog dizajna.

image
Youtube/Screenshot/Virealno
image
Youtube/Screenshot/Virealno
image
Youtube/Screenshot/Virealno
image

Kuća prije

www.livinginacontainer.com
image

Kuća poslije

www.livinginacontainer.com

Stoga, kada je došlo vrijeme da dizajnira vlastiti dom, Claudie je odlučila učiniti nešto drugačije i zabavno. Izgradnja kuće od četiri metalna transportna kontejnera ispunila je sve njezine želje. Ona je pretvorila 4 kontejnera u drvenu, suvremenu i pomalo eklektičnu kuću s 3 spavaće sobe.Claudie otkriva kako je tijekom procesa imala dosta izazova, a poseban izazov je bio pronalaženje inženjerske tvrtke koja bi mogla izrezati transportne kontejnere i postaviti prozore i vrata. Zbog zahtjevnosti ovog posla, Claudie su odbile čak 4 različite tvrtke. No, ona je pronašla način da od kotejnera koji koštaju između 2800 i 3200 dolara (kanadskih) napravi svoj savršen dom. Pogledajte video i vidjet ćete kako.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 07:27