UŽIVAJTE U KOLOVOZU

Još nije kasno: Brza, jednostavna i jeftina rješenja za bazene u dvorištu

 @stargazerpropertygrou
Pronašli smo nekoliko ideja za bazene i terase koje su vam potrebane da uživate u radosti kupališta u svom dvorištu

Od svog početka, samostojeći bazeni bili su popularna alternativa bazenima ukopanima u zemlju. Jeftiniji su, jednostavni za ugradnju, rastavljanje i premještanje. Ali dio koja vam često može nedostajati je pristup bazenu - područje koje okružuje vaš bazen gdje se možete odmarati, čitati, gledati dječju igru i uživati u suncu. Srećom, uz malo kreativnosti i malo „uradi sam” vještina, možete napraviti pristup za samostojeći bazen. Pronašli smo nekoliko ideja za samostojeće bazene i terasu uz njih koja će vam ponuditi prostor koji vam je potreban da uživate u radosti kupališta u svom dvorištu.

Terasa od starog drveta

Ovaj bazen je zamišljen kao bazen za djecu, ali svi će sigurno uživati u njemu kada vrijeme postane dovoljno toplo. Ostaci drva korišteni su za izgradnju male terase koja omogućuje lak pristup i izlazak iz bazena.

Elegantni prilaz bazenu

Što kažete na ovaj mali, ali elegantni prilaz i terasicu uz bazen? Dodana je i područje sa stubama i ogradom tako da je lako ući i izaći iz bazena.

Vrijeme je za zabavu

Kod ovog bazena ima dovoljno sjedećih mjesta i prostora za druženje većeg broja ljudi, a sve to upotpunjuje ovaj jedinstveni samostojeći bazen. Pored bazena dodano je kamenje, a iznad su postavljena svjetla za noćno uživanje u ovom području.

Dodatno uređenje

Ovdje je već postojala terasa povezana sa samostojećim bazenom. Ima taman dovoljno mjesta za ulazak i izlazak iz bazena i sjedenje na nekoliko ležaljki u blizini. Dodane su samo stube i ograda kako bi prostor bio još funkcionalniji.

Elegancija

Samostojeći bazeni postoje već dosta dugo vremena. Ovaj bazen obložen je prekrasnim pločicama, a upotpunjuju ga bijeli zid i bambusova trska. Polu staklena stijena odvaja bazen od ostataka prostora radi sigurnosti bez kompromisa u pogledu stila, a obližnji ležaj savršeno je mjesto za drijemanje na suncu nakon kupanja.

Jednostavni „uradi sam"

Mala terasa uz bazena ne zahtijeva napredne vještine. Možete napraviti terasu i zid za privatnost pomoću drvenih paleta. Ovaj samostojeći bazen u savršenoj je ravnoteži s ovim drvenim prostorom za sjedenje koji je izvrstan za čitanje ili sunčanje.

Prvo terasa pa onda bazen

Ovaj prekrasni bazen okružen je velikom terasom koja ga povezuje s kućom. Terasa je prostrana i moderna i odlično se uklapa te je dovoljno velika da vam pruži puno prostora za izležavanje.

Mala oaza

Čak i malo dvorište može se pretvoriti u opuštajuću oazu. Dvorište ove gradske kuće nadograđeno je s malim okruglim bazenom obloženim kubanskim pločicama. Mala terasa koja vodi do bazena pristaje uz ogradu za čisti, suvremeni izgled.

Povišena terasa

Ova terasa otporna na vremenske uvjete odlično je mjesto za sušenje nakon plivanja ili mjesto za sjedenje. Obližnji prostor izvrstan je za gledanje djece kako se igraju u bazenu ili za opuštanje uz čašu vina nakon plivanja.

Sve što je potrebno

S ovakvim samostojećim bazenom možete organizirati ljetna okupljanja za sve svoje prijatelje i obitelj. Na terasi ima dovoljno prostora za sunčanje, dok se u obližnjoj sjenici nalazi vanjska kuhinja savršena za ljetno kuhanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 03:21