Vrijedi razmotriti

Jessica Alba bi vas mogla natjerati da svoje kuhinjske ormariće obojite u tamnoplavu boju

 @Jessica Alba
Američka glumica Jessica Alba objavila je na Instagramu fotografije svoje prostrane kuhinje

Na fotografijama Alba uspoređuje svoju visinu s visinom svoje 12-godišnje kćeri Honor. Uz sliku je napisala: "Trenutak kada shvatiš da je tvoja beba broj 1 viša od tebe."

Iza mame i kćeri, Albini tamnoplavi kuhinjski ormarići kradu pažnju. Upareni s pozadinom od bijelih zellige pločica i radnim pločama od svijetlog mramora, plavi donji ormarići "Down Pipe" kompanije Farrow & Ball neočekivana su boja koja se još uvijek čita kao neutralna.

Opisana kao "olovno siva" s "plavim nijansama", "Down Pipe" tvrtke Farrow & Ball je boja "izvorno inspirirana bojom koja se koristi za bojanje odvodnih cijevi i oluka", prema web stranici tvrtke za boje, ali je postala popularna i za uređenje interijera.

Stranica Farrow & Ball nastavlja: "Ova odvažna tamna nijansa sjajna je pozadina ako želite istaknuti umjetnost na zidu i iznimno učinkovita za upotrebu u hodnicima za stvaranje duboko dramatičnog ulaza u dom."

Plava nijansa produbljuje i zagrijava ionako tamno sivu boju, a u kombinaciji s akcentima toplih tonova, poput Albine bakrene kuhinjske nape, "Down Pipe" stvara bogatu, luksuznu atmosferu.

Osim toga, bojanje ormarića plavom, i to tamnoplavom u kuhinji definitivno stvara prostor za pamćenje.

Ako ste raspoloženi za plavu boju u kuhinji, prvo isprobajte tamnoplavu boju neutralnog tona. Bogata sivo-plava, ili čak crno-plava, može uzemljiti vašu sobu i omogućiti vašem kuhinjskom setu, stražnjoj površini i posuđu da iskoči. Sve dok ostatak svog prostora zadržite svijetlim i toplim, nećete se osjećati preplavljeni tamom. To jest, osim ako to nije ono što želite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:04