NOVOGRADNJA IZ NOĆNE MORE

"Jedna vrata nemaju brtve, na drugima nedostaje bar 20 mm, treća imaju rupe, oštećena perilica..."

 /SHUTTERSTOCK

Noćna mora novogradnje koja se prodaje za oko 800 tisuća eura ima vrata koja uopće ne pristaju kako treba te ulubljenu perilicu posuđa, prenosi The Sunday Times.

"Sramotno" imanje trebalo je biti predano novim vlasnicima kada je otkriven dugačak popis nedostataka. Stambeni inspektor objavio je na Instagramu kako kuća izgleda nakon što je angažiran da provede provjeru.

Popisu problema nije bio kraja, a između ostalog inspektor je pronašao protupožarna vrata s rupama ulubljene perilicu posuđa i dvoja vrata koja uopće nisu pristajala veličinom.

U videu je ispričao kako kuća s tri kata i pet prostorija nije prihvatljiva i da je svaki poduzetnik koji tako misli sramota za svoju struku.

Rekao je: "Kuća je na prodaju za cca 800.000 eura i ovo je ono što dobivate. Oko ulaznih vrata nema brtve te su premala i potrebno je oko osam tjedana za nova. U međuvremenu morate pokušati namjestiti trake za propuh kako se ne biste smrzavali zimi. Onda kad pogledate u kuhinju, tamo su vaša protupožarna vrata s razmakom od 20 mm na drugu stranu - tako da to nije u skladu. U perilici posuđa imate lijepo veliko udubljenje. Na postolje svjetla i također je potrebno staviti poklopce. Stražnja vrata također ne odgovaraju - još osam tjedana i [zamjena] će biti postavljena."

Video je šokirao stotine korisnika koji su pohrlili u komentare.

Vlasnik kuće, koji trenutno živi u novogradnji, rekao je: "Ovo je isto kao i mi u ovom trenutku, ali daleko, daleko gore. Naša ograda se srušila, dvorišna vrata su se odlijepila, garaža je u opasnosti od urušavanja, a krov nije dovršen."

Drugi kupac, koji također živi u novoizgrađenoj kući, rekao je: "U novogradnji sam 12 mjeseci i još uvijek čekam da mi se zamijene vrata - bočna vrata, ulazna vrata, unutarnja garaža i unutarnji dnevni boravak u prizemlju. "

Ono što se čini kao san o predgrađu u gradu Didcotu u Oxfordshireu zapravo je pravi pakao za vlasnike kuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:08