SAVRŠEN SPOJ

Jedan od najljepših hotela na svijetu u biseru Mediterana obučen u kreaciju Dolce&Gabbane

 @thibaud.gegeor
Brend donosi svoju talijansku finoću i stručno umijeće na sasvim prikladnu lokaciju

Na istočnoj obali Sicilije, s pogledom na Jonsko more, nalazi se Taormina, biser Mediterana. Spektakularan pogled i očaravajuća atmosfera čine ga vrhunskim odredištem slavnih i holivudskih zvijezda. Tome svjedoči i činjenica da je baš na ovoj lokaciji snimana druga sezona popularne serije White Lotus. Tko je gledao seriju znati će da je većina snimana u famoznom hotelu koji mami uzdahe.

image
@thibaud.gegeor

Stoga nije ni čudno da ova čarobna lokacija još jednom privlači pozornost svojom suradnjom s poznatim brendom. Marketinški stručnjaci iz Dolce&Gabbane shvatili su da je ovaj prostor savršeno okruženje za njihov prepoznatljivi Blu Mediterraneo uzorak, koji je korišten za ukrašavanje beach cluba u palači San Domenico.

image
@thibaud.gegeor

Brend donosi svoju talijansku finoću i stručno umijeće na sasvim prikladnu lokaciju, jednako profinjenu kao i sam brend. Nijanse bijele i plave ističu se među vrtovima s mirisom cvjetova naranče i spektakularnim pogledom, naglašavajući izvrsnu atmosferu odmora na moru.

image
@thibaud.gegeor

Nekada je ova građevina bila raskošni samostan u kojem su boravili redovnici iz imućnih aristokratskih obitelji. S godinama je preuređena u hotel u vlasništvu lanca Four Season, a sa svojim hodnicima i fasadama ušao je u povijest svjetske kinematografije.

image
@thibaud.gegeor

Odmaralište, uređeno u plavoj i bijeloj boji, nudi prekrasnu atmosferu za ljeto 2023. u koju možete uroniti i uživati u odmoru na impresivnoj istočnoj obali, s nevjerojatnim pogledom na Etnu i beskonačni bazen koji se prelijeva s litice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 16:28