URADI SAM

Inovativna igla Magic Embroidery Pen za moderni vez

 

Naši bake i djedovi mukotrpno su vezli goblene i satima izrađivali ukrase od konca koji se i dan danas nasljeđuju, a još uvijek krase zidove malo starijih domova u Lijepoj Našoj. S razvojem tehnologije i dolaskom računala, ovakvih hobiji pali su u zaborav sve dok se odnedavno na društvenim mrežama nisu počeli pojavljivati vezeni ukrasi i gobleni u novom i modernijem ruhu!

A post shared by Baby Hoops® (@babyhoops) on

A post shared by Rachael (@usedthreads) on

Duhoviti natpisi okruženi vezenim cvijećem, prizori iz pop kulture i veseli motivi sve su češća pojava, a uz dozu humora unose šarm prošlih vremena u moderne domove. Ako vaš zanima ovakav oblik izražavanja, no nište baš spretni s iglom, imamo pravu stvar za vas!

Automatska igla za vezenje Magic Embroidery Pen znatno pojednostavljuje proces vezenja i omogućuje svima da se okušaju u ovom kreativnom pothvatu. Ergonomski osmišljena drška olovke omogućuje korištenje tri različite veličine igle, kao i mogućnost dvije različite debljine vezenja. Sve što trebate jest pronaći dizajn koji želite izvesti i baciti se na posao! Ovaj simpatičan alat pronađite ovdje.

A post shared by Kelsey Collins (@kcodesigns) on




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:11