ADVENTSKA PRIČA

Hit-mjesto u centru Zagreba s ‘Matoševskom‘ scenografijom u retro stilu

 Karlo Pavlić

S početkom Adventa u Zagrebu započinje i druženje u novoj pješačkoj zoni u Zagrebu. Naime, Masarykova i Preradovićeva ulica postaju privremeni dom nove adventske priče pod nazivom Matoš & mačke. Riječ je o manifestaciji koja već nam godinama donosi prepoznatljiv štih i ugođaj starog Zagreba, a s Gornjeg grada sada seli u centar Zagreba. Uz bogat program pun koncerata, DJ nastupa, dječjih predstava i radionica, scenografija koja će pratiti ovu ‘mačkastu‘ priču bit će puna foto pointova za ludu blagdansku fotografiju.

image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić

Ugođaju će pridonijeti lampice, borovi, stotinu mačaka koje su postavljene posvuda i prepoznatljiva "Matoševska" scenografija u retro stilu. U kulisu ovoga adventa uklopilo se 10 adventskih kućica s prigodnom street food ponudomi.

image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić

Druženje u Masarykovoj kreće već u subotu, 1. prosinca, od 11 sati. Za najmlađe je organizirana zabavna predstava Šarenog svijeta, zatim facepainting, i pisanje pisma djedu Božićnjaku, koji je najavio i dolazak na druženje i fotografiranje s mališanima nešto kasnije, u 14 sati.

image
Karlo Pavlić
image
Karlo Pavlić

Za otvorenje adventa "za odrasle" zaduženi je DJ Xxxtended koji vrti hitove od 12 do 16 sati, a u večernjim satima mjuzu bira omiljeni zagrebački DJ Primec poznat kao jedan od pokretača Radija 101. U nadolazećim danima posjetitelje očekuje raznovrstan uzbudljivi glazbeni program pun koncerata i DJ nastupa - od jazza i funka pa do rocka, popa i naravno starih zagrebačkih hitova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:07