Fuliranje kod uspinjače

Ljepota dizajna uz čašu kuhanoga vina

Miris kuhanog vina, cimeta, kobasica. Dobro društvo, glazba i blagdanski ugođaj. Tomićeva ulica, odmah ispod zagrebačke Uspinjače. Logično, pričamo o Fuliranju. Iako se održava već treću godinu zaredom daleko je od toga da možemo reći: već viđeno, jer riječ je o predstavljanju inovativnog i modernog kulturno-ugostiteljskog sadržaja koje se ove godine održava do Stare godine. Osim samog guštanja u jelu i piću tu je i bogata dizajnerska ponuda koja se u vrijeme Božića može iskoristiti i za kupnju zanimljivih i personaliziranih poklona svojim najmilijima.

Nezaobilazni štandovi

Stoga, ukoliko živite u Zagrebu ili ste za blagdane došli kao turist nemojte zaobići Tomićevu ulicu. Bacite pogled na štand Habiter Chica, Bi.Bi-a i Maks studia. Ovaj zanimljiv trio u svojoj ponudi na Fuliranju ima razne dizajnerske rukotvorine za uređivanje interijera (Habiter Chic), dizajnerske komade odjeće, nakita i dodataka (Maks studio) te zanimljiv nakit, torbe i dodatke (Bi.Bi). Osim njihovih možete pogledati i radove ostalih izlagača: Aperol bar, Fabrika, Gajba wine bar, Gost&Ona, Hov Hov Pasja pekarna, La Štruk, Maks studio, Pepermint, Photoboutique, Rakijarnica, RougeMarin, Slavona, Uje oil bar…

Omiljeno okupljalište

Koliko će ove godine ukupno posjetitelja proFulirati Tomićevom još nije poznato, ali ako je usporediti s prethodna dva fuliranja brojke neće biti manje od 40 tisuća posjetitelja. Fuliranje je pokrenuto 2012. godine, a glavni cilj bio je da se na maštovit i kreativan način oživi inače mirna ali turistima atraktivna ulica. U tome se uspjelo tako da je za vrijeme Adventa Tomićeva postala nezaobilazno mjesto za druženja. Fulirati možete do 1.siječnja 2015.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 01:07