rukotvorine

ETSY STUDIO Nova platforma za ljubitelje rukotvorina

Internetska stranica Etsy, pokrenuta 2005. kao jedinstvena platforma namijenjena kreativcima koji su se ozbiljno bacili u biznis izrade rukotvorina, odlično je mjesto za otvaranje međunarodnog dućana na kojem svoje kreacije možete predstaviti svijetu. Na Etsyju se može pronaći doista svašta, od starinskih komada namještaja, dizajnerskih predmeta za dom, preko nakita, obuće i odjeće, pa sve do hrane i kozmetike. Njihova krilatica opravdano glasi "Kupite bilo što od kreativnih ljudi posvuda" jer se na njihovim stranicama može kupiti sve, od igle do slona, a njihovi se korisnici nalaze na svim stranama svijeta.

Do sada orijentiran samo na proces kupnje odnosno prodaje rukotvorina, Etsy je prije par dana učinio logičan korak naprijed u svom poslovanju i najavio lansiranje nove platforme Etsy Studio namijenjene ljudima koji sami vole izrađivati različite ukrasne i korisne predmete. Etsy Studio ovog će proljeća korisnicima Etsyja staviti na raspolaganje sve moguće potrepštine za izradu raznovrsnih "uradi sam" projekata, objavljujući pritom i brojne tutoriale i inspirativne prijedloge kako ponuđene potrepštine iskoristiti u svom kreativnom radu.

U sklopu Etsy Studija bit će moguće kupovati, ali i prodavati sve vrste materijala, čime se strastvenim kreativcima diljem svijeta stavlja na raspolaganje bezgraničan izbor projekata u koje se mogu upustiti. Ako dosad niste mogli nabaviti sve potrebno za izradu svojih rukotvorina, Etsy Studio riješit će taj problem. Izvrsna vijest!

UREĐENJE DOMA Ovo je 14 odličnih predmeta za dom iz Etsyja

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 21:33