SAVJETI ZA DESET

Elegantni stolići za kavu

Stilizirajte vaš stolić za kavu na jedan od ovih 9 načina i zasigurno nećete pogriješiti!

Lijepo stiliziran stolić za kavu može biti glavni adut vašeg dnevnog boravka. Ne samo što nudi dodatni prostor za odlaganje stvari, on je neizostavan element kojim definirate stil uređenja dnevne sobe i zato je bitno kako ćete ga urediti, a mi smo za vas prikupili 9 različitih s kojima ne možete pogriješiti.

1. Skandinavski stil

Kada je riječ o oblikovanju stola za kavu, ponekad je manje više. Umjesto da skuplja tonu predmeta, pokušajte zadržati minimalno stvari i prepustite jednostavnim, a dopustite modernim linijama stolića da dođu do izražaja i uljepšaju prostoriju.

2. Dodajete još jedan sloj

Kada se pravilno oblikuju, gomila časopisa ili knjiga može postati stolić za kavu. Na taj način, čak i ako su ispod stola, i dalje izgledaju kao dio ukupnog dizajna prostorije.

3. Klupa u ulozi stolića za kavu

Efekt iznenađenja u uređenju uvijek je dobro došao, pa zašto onda ne biste umjesto običnog stolića upotrijebili elegantnu klupu?

4. Postavite još mjesta za sjedenje

Ispod stola za kavu ubacite nekoliko slatkih podnih jastuka ili poufova, pa vam prema potrebi stolić može poslužiti i kao stol za blagovanje.

5. Dodajte zelenila

Malo zelenilo savršeno pristaje uz stolić za kavu.

6. Uključite ladice

Tko bi rekao da simpatični mali stolić za kavu može biti napravljen i od vinatge ormarića s tri ladice!

7. Držite stavari transparentnima

Učinite si uslugu i koristite prozirne ili zrcalne materijale poput akrilnih ili tankih reflektirajućih ladica, kako bi dobili funkcionalni i elegantni stolić za kavu.

8. Drvo i organski oblici

Razmislite o stoliću od drva organskog oblika koji će unijeti eteričnu atmosferu u dnevnu sobu.

9. Minimalno sa skrivenim policama

Samo zato što je u minimalističkom stilu, ne znači da ne može ponuditi mogućnost skladištenja. Ako želite zadržati stol za kavu čistim i bez nereda, probajte nabaviti stolić s ugrađenim prostorom za pohranu, poput ovog s policama, kako biste uvijek mogli imati svoje omiljeno štivo za čitanje pri ruci.

Izvor: apartmettherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 04:04