2 U 1

Elegantne dizajnerske škare koje nećete imati potrebu skrivati u ladici

 HMM Scissors
Zbog svog neobičnog oblika lako se izdvajaju iz gomile drugih stolnih alata

Naši su radni prostori često zatrpani s dvije vrste stvari. S jedne strane, imate alate dizajnirane za izvršenje zadatka. S druge strane, imate ukrasne predmete dizajnirane da ugode osjetilima. Naravno, postoje i oni stacionarni i stolni alati koji su dizajnirani da pogode dvije muhe jednim udarcem, posebno oni koji prihvaćaju minimalističku estetiku i dobro se uklapaju u gotovo svaku situaciju. Ove škare popularnog brenda HMM osmišljene su kako bi spojile ta dva svijeta.

image
HMM Scissors
image
HMM Scissors
image
HMM Scissors

Baš kao i kod gore spomenutih alata, škare često dolaze u dvije klase. Jedna je vrsta jasno dizajnirana za rješavanje vaših problema, dok druga vrsta gotovo izgleda previše lijepo da bi se koristila. HMM Scissors definitivno nije potonji, s estetikom koja jasno odiše svojom snagom. Široke i ravne oštrice gotovo podsjećaju na industrijske alate, a njihovo crno tijelo od japanskog čelika odaje auru snage i izdržljivosti.

image
HMM Scissors

To ne znači da HMM škare izgledaju kao čudovište koje biste radije sakrili u ladicu. Zbog svog neobičnog oblika lako se izdvajaju iz gomile drugih stolnih alata. "Tang" ili ekstrudirani dio jednog od prstenova postaje vizualna žarišna točka koja usmjerava oči prema središtu škara, privlačeći pozornost natrag na oštrice.

image
HMM Scissors
image
HMM Scissors
image
HMM Scissors

Ipak, taj naizgled bezazleni oblik koji strši iz prstena nije samo za pokazivanje. Kao i svaki dio škara, funkcionalan je i estetski. Okrenite škare i držite ih za oštrice, i odmah ćete imati rezač kutija. Nema potrebe posezati za posebnim alatom ili ga čak kupovati.

Posezanje za škarama je također olakšano zahvaljujući disk bazi. Magnet izrađen po narudžbi omogućuje škarama da stoje uspravno s oštrim vrhom sigurno skrivenim unutar baze. Iako su jasno napravljene da budu nezamjenjiv alat za svakodnevne potrebe, HMM škare su također jasno zamišljene kao dokaz fine izrade, stojeći visoko na vašem stolu, uvijek spremne transformirati se u moćan alat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 17:59