SUPER IDEJA

Dva sjenila za lampu, jedna drvena daska za rezanje i dobili ste stolić

 @no7.design
Koristeći samo dva Myrhult sjenila za lampe i daske za rezanje Snudda Lazy Susan možete oblikovati ovaj pomoćni stol

Ako tražite novi pomoćni stolić za svoju dnevnu sobu ili noćni ormarić za svoju spavaću sobu, možda će vas ovaj IKEA trik nadahnuti da napravite svoj vlastiti. Dizajniran od strane @no7.design na TikTok-u, ovaj dizajn zahtijeva samo četiri predmeta - od kojih tri dolaze izravno iz IKEA-e, a jedan vjerojatno već imate kod kuće.

image
@no7.design
image
@no7.design

Koristeći samo dva Myrhult sjenila za lampe i daske za rezanje Snudda Lazy Susan možete oblikovati ovaj pomoćni stol. Gledajući ova tri predmeta zajedno, nikada ne biste pomislili da bi mogli biti stol, tako da smo ostali pomalo impresionirani.

Projekt započinje lijepljenjem sjenila tako da veći okrugli krajevi budu okrenuti prema van. Zatim, jednostavno se postavi daska za rezanje i to je to. Nakon toga, dodaje se nekoliko komada dekora za završni izgled, i to je to!

image
@no7.design

Naravno, provjerite koristite li jako ljepilo kako se stol ne bi lako raspao. Također, samo radi sigurnosti, vjerojatno ne biste trebali stavljati ništa teško na vrh stola. Rekli bismo da je ovo najbolje ostaviti za manje komade dekoracije.

U komentarima je nekoliko ljudi predložilo postavljanje svjetla unutar sjenila, tako da komad svijetli iznutra. To se lako može učiniti, a izgledalo bi lijepo kad se osvijetli u jesenskoj ili zimskoj noći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 12:36