CRNA KAO DOBITNA KOMBINACIJA

CRNI INTERIJERI Pogledajte s kojim ih detaljima kombinirati i dobiti dom iz snova

Tko kaže da je crna boja u domu pretamna i premračna da bi savršeno funkcionirala u različitim stilovima uređenja? Mi vam donosimo inspiracije koje će vas uvjeriti u suprotno

Crna boja oduvijek je bila dokaz glamura, luksuza i besprijekornosti, pa tako ni u uređenju interijera nije iznimka. Iako mnogi smatraju da ova nijansa može biti pretmurna za stan ili kuću, ako se kombinira na odgovarajući način i s odgovarajućim detaljima, može izazvati samo pozitivne reakcije. Pogledajte koje smo crne interijere izdvojili za vas, ne sumnjamo da će vas oduševiti svojim dizajnom, stilom i cjelokupnim ugođajem.

1. Zlatni detalji u prostoru

Zlatni elementi u prostoru uvijek su odličan izbor, naročito ako ih kombinirate sa crnom podlogom. Bilo da je riječ o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kupaonici, jedno je sigurno - zlato i crna boja oduvijek su dobitna kombinacija u gotovo svakom uređenju prostora. Iako ih se ne preporuča koristiti u sobama manje kvadarture zbog straha od eventualnog vizualnog 'smanjenja' prostora, u većini slučajeva sa zlatnom i crnom ne možete pogriješiti.

Foto: Instagram/@nmy_decor_master

2. Kombinacija crne sa svijetlim namještajem

Ako ste dovoljno hrabri da se odlučite na crnu podlogu u vašem domu, sasvim je logično da nećete pretjerati i odabrati namještaj iste boje. Umjesto toga, namještaj svijetlih nijansi poput bijele, bež ili pastelnih boja uvijek je bolji (i ljepši!) izbor. Vaš će dom na taj način zračiti skladom i stilom, a to je upravo ono što svi mi nastojimo postići kad uređujemo stan ili kuću.

Foto: Instagram/@renovatingbroadway

3. Ploča na zidu uviijek je dobar izbor

Odlučite li se za postavljanje ploče na jednom od zidova u stanu, vaš će dom definitivno izgledati drugačije i isticati se svojom posebnošću. I ne samo to, ovakva ploča odlično pristaje upravo crnim interijerima, a bijela kreda savršeno se ističe u gotovo svakom prostoru. Omiljena je ipak u kuhinji i dnevnom boravku, a može biti i zabavan detalj u dječjoj sobi.

Foto: Apartment Therapy.com

4. Pokažite svu kreativnost u kuhinji

Crna kuhinja - zašto ne? Ako uz to još uključite i kuhinjske elemente u različitim bojama koje 'razbijaju' monotoniju boja u prostoru - na pravom ste putu. Ne samo da ćete ju jednostavno čistiti, možete biti sigurni da ćete imati drugačiju kuhinju na kojoj će vam svi zavidjeti.

Foto: Apartment Therapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:03