Luksuzni pokloni

Čokoladni iPhone Pro Max košta skoro jednako kao i pravi

 CAVIAR/FERRARI/PROFIMEDIA/CAVIAR/FERRARI/PROFIMEDIA

Apple proizvodi neke od najskupljih pametnih telefona na svijetu i to je činjenica. Najskuplji iPhone naveden na web stranici tvrtke je iPhone 15 Pro Max s 1 TB prostora za pohranu. Njegova cijena je čak 1,599 $ u SAD-u.

Većina stanovništva na planetu sigurno bi dobro razmislila prije nego što potroši toliko novca na pametni telefon. Mnogi o tome ne bi ni razmišljali već bi kagano rekli - nema šanse. Međutim, postoji luksuzna tvrtka koja je podigla ponudu skupih pametnih telefona na sasvim drugu razinu.

image
CAVIAR/FERRARI/PROFIMEDIA/CAVIAR/FERRARI/PROFIMEDIA

Caviar Global, luksuzni brend sa sjedištem u Dubaiju, preuzima vodeće pametne telefone kao što su iPhone 15 Pro Max ili Samsung Galaxy S serija i prekriva ih rijetkim i luksuznim materijalima. Najskuplji pametni telefon na Caviarovoj web stranici je prilagođeni iPhone 15 Pro Max prekriven 18k bijelim zlatom i 570 dijamanata, koji košta preko 560.000 dolara. S obzirom na cijenu i rijetkost korištenih materijala, Caviar također radi vrlo ograničen broj modela u određenom dizajnu. Ovaj put, u čast nedavno objavljenog filma Wonka s Timotheejem Chalametom u glavnoj ulozi, brend je osmislio čokoladicu iPhone 15 Pro Max.

Prema Caviaru, ova čokoladica napravljena je od izvrsne čokolade i jestivog 23-karatnog zlata. Jestivo zlato, poznato kao aditiv E175,nije toksično. To znači da ne mijenja sastav krvi niti utječe na probavu, priopćila je tvrtka.

image
CAVIAR/FERRARI/PROFIMEDIA/CAVIAR/FERRARI/PROFIMEDIA

Ova čokoladica košta skoro koliko i model iPhonea 15 Pro Max od 256 GB, što znači 1100 dolara. No, za razliku od iPhonea koji bi se mogao koristiti godinama, čokoladica će trajati. u najboljem slučaju, jedva tjedan dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:10