Blossom & Bloom

BUKET RUŽA FLOWERBOX Cvjetni klasik u raskošnom izdanju

Raskošan buket ruža u elegatnoj kutiji novi je trend koji volimo!

Predivne ruže bezvremenski su klasik kojim možete razveseliti svoju bolju polovicu ovog Valentinova, a iz cvjećarnice Blossom & Bloom u Zagrebu stiže nam dašak glamura koji će bez iznimke izmamiti uzdahe oduševljenja. Raskošni Blossom & Bloom buket ruža smješten u elegantnu kutiju impresionirat će i najzahtjevnije zaljubljene i poklon je koji će se dugo pamtiti. Budući da se svaki cvijet ruže koji svoje mjesto nađe u ovom šarmantnom buketu odabire s posebnom pažnjom, konačni rezultat nije ništa manje od savršenstva.

Svježe ruže aranžirane u jedinstvene kreacije uručit će vam gospodin u odijelu s rukavicama na rukama i osmijehom na licu u pravom filmskom stilu, zbog čega će se vaši voljeni osjećati zaista posebno, a dizajnerske kutije u kojima dolaze predivni crveni, bijeli, ružičasti ili žuti cvjetovi ruža ostat će vam kao dragi podsjetnik na nježnu gestu ljubavi i izraz poštovanja.


Za ovo Valentinovo Blossom & Bloom cvjetna galerija pripremila je i posebne flowerbox bukete koje spajaju crvene ruže s nježnom bijelom kutijom posebno ukrašenom satenskim srcima, a svoj romantični buket možete popratiti i emotivnom porukom, bocom šampanjca ili slatkim zalogajčićima s okusom ruže.




Kakav dojmljiv prizor predstavljaju ovi predivni buketi možete provjeriti u Blossom & Bloom flowerbox galeriji u Gundulićevoj 5 u Zagrebu, a naručiti ih možete i preko njihove internetske stranice. Na raspolaganju vam stoje tri veličine kutija, a odabrati možete i između okruglih i pravokutnih kutija koje dolaze u nekoliko različitih boja. Budući da narudžbe zaprimaju dan unaprijed kako bi za vas osigurali najsvježije cvijeće, pobrinite se što prije za buket kojim ćete (ponovno) osvojiti svoje voljene.



Foto: Blossom & Bloom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 14:53