Da, dobro ste čuli!

Brzi trik za savršene uradi sam mašnice. Sve što trebate je vrpca - i dvije noge!

 CHATELAINE.COM/
Napravite savršenu mašnu za drvce ili poklone i to... nogama! Doista su savršene

Prosinac je za nekoliko dana i mnogi obožavatelji Božića već planiraju kako će ukrasiti svoje domove - a jedna je žena podijelila uradi sam trik za izradu savršene mašne.

Lijepo izvedena mašna nije rezervirana samo za darove, nego njome možete ukrasiti i vrh drvca, blagdanski stol i stolice, ukrasne vrećice, dječje pletenice i još mnogo drugih stvari. Video koji možete pogledati u nastavku pomoći će vam da se opustite i bacite na vezanje mašnica svih veličina i boja!

Jedna ljubiteljica Božića podijelila je svoj brzi trik za savršene "uradi sam mašne", a sve što trebate je vrpca - i dvije noge.

U videu objavljenom na Instagram računu @effectivespaces, Natasha Swingler demonstrirala je trik omotavši dugačak, debeli komad vrpce oko svoja dva stopala, prije nego što ju je zavezala kao klasičnu vrpcu.

Iako je gotova mašna prilično velika, DIY obožavateljica objasnila je kako ih pomoću vrha možete smanjiti. U naslovu je savjetovala: "Za manje mašne (na darovima) možete koristiti potpuno istu metodu na svojim rukama."

Jedna je gledateljica priznala da je savjet riješio njezine probleme s vrpcom: "WOW!! Ovo je stvarno sjajan savjet. Uvijek potrošim sate pokušavajući svoje lukove učiniti savršenim."

Na pitanje koliko bi vrpca trebala biti duga, žena je brzo dala savjet: "Sve ovisi o veličini koju trebate."

"Kad god radim mašne, bilo za dekor ili poklone, držim vrpcu na roli kako bih izbjegla nepotrebne gubitke, a zatim je prerežem u zadnji čas."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 01:46