Shopping i radionice

Božićno izdanje artBazaara u Rijeci

 

Zima je iza ugla i vrijeme je da krenete u potragu za savršenim božićnim poklonima! U Rijeci kreativne poklone za svoje najmilije možete potražiti 15., 16. i 17. prosinca (petak, subota, nedjelja) od 12-20h, u HKD-u Sušak i to u ulici Josipa Jurja Strossmayera 1 na božićnom izdanju sajma artBazaar!

Među brojnim izlagačima na ovom zabavnom sajmu naći će se i popularni brendovi kao što su Marinski Heartmades, Krakle Keramika, Pekmezmed, Antiroba, Sitolab, Grei, Paul Faber i brojni drugi pripadnici hrvatske dizajnerske scene, a osim rukotvorina na sajmu će biti održane sljedeće radionice za djecu:

* Radionica za klince: Izrada božićnih ukrasa by ArtMašina​

Vrijeme održavanja: 16. prosinca 2017. / subota, 14-16h
Polaznici: uzrast djece od 5+ godina
Cijena radionice: besplatno
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ArtMašina je i ove godine pripremila božićnu radionicu za male (ali velikeee) kreativce. Uz malo mašte i više recikliranja izrađivat će se puno božićnih ukrasa. Radionica je u potpunosti besplatna. ArtMašinke vole raditi u malim grupama kako bi se maksimalno posvetile svakome djetetu stoga su mjesta ograničena. Požurite s prijavama!



* Radionica za klince: VMB Pop up

Vrijeme održavanja: 17. prosinca 2017. / nedjelja, 14-16h
Polaznici: djeca osnovnoškolskog uzrasta
Cijena radionice: besplatno
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na dvosatnoj pop up radionici Vijeća mladih Benčić spojiti će se igra, pričanje priča i likovno izražavanje. Djeca će imati priliku čitati i čuti inspirativne priče o životima poznatih umjetnica i umjetnika nakon čega će se upustiti u likovne avanture inspirirane pročitanim pričama, a usput ih začiniti s pokojom igrom i zanimljivim razgovorom. Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 19:15