ODLIČAN ZVUK I IZGLED

Bluetooth zvučnik ručno napravljen od ostataka plastike i starih baterija za e-bicikle

 GOMI
Collection One je bluetooth zvučnik koji može biti dekorativan izvor dobre glazbe, a uz to je i ekološki prihvatljiv

Pomislili biste da bismo mogli riješiti svjetski problem plastike s brojnim proizvodima koje vidimo koji ponovno koriste ovaj materijal. Ali naravno, u usporedbi s količinom plastike koju ljudi proizvedu i konzumiraju, to je još uvijek prilično mali postotak i stoga još uvijek moramo pronaći više rješenja. Neprestano nailazimo na inovativne koncepte i proizvode koji su također dobro dizajnirani. Dobivate najbolje od oba svijeta jer dobivate nešto funkcionalno i lijepo i spašavate svijet jednu.

image
GOMI
image
GOMI

Collection One je bluetooth zvučnik koji može biti dekorativan izvor dobre glazbe, a uz to je i ekološki prihvatljiv. Svaki zvučnik je napravljen od plastičnog otpada kao i baterija za e-bicikle koje se više ne koriste. Zapravo, svaki od ovih prijenosnih uređaja napravljen je od 44 plastične vrećice koje su vraćene u sirovi oblik prije nego što su pretvorene u materijale za zvučnike. Kreatori kažu da su ovom kolekcijom uspjeli uštedjeti šest tona plastičnog otpada putem lokalnih tvrtki za recikliranje s kojima su surađivali.

image
GOMI

Svaki zvučnik ima modularne komponente pa ako se jedan od dijelova pokvari, možete ga zamijeniti ako se više ne može popraviti. Dostupna su tri dizajna od kojih svaki ima različitu boju i inspiriran je određenim umjetničkim djelima. Zovu se Panther, Avalanche i Ultraviolet. Estetika je križanac između "Dietera Ramsa i Picasa" tako da dobivate apstraktne i šarene dizajne koji idu uz glazbu ili e-knjige ili podcaste koje ćete slušati putem ovih uređaja. Svaki je ručno izrađen tako da znate da dobivate nešto posebno.

image
GOMI

Što se tiče kvalitete zvuka, Collection One je iz dizajnerske tvrtke, ali također puža izvrstan zvuk budući da dolazi s neodimijskim driverom punog raspona. S vremena na vrijeme će biti moguća ažuriranja softvera za aspekt povezivanja i također nude popravke, zamjene i druge mogućnosti nadogradnje nakon kupnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:07