besprijekoran dizajn

Bezvremenski dizajn i predivne boje jeseni: Nova kolekcija namještaja koja nas je osvojila

Neptune
Baš kao što svi mijenjamo garderobu kad godišnja doba okrene novi list, tako i svoje domove promatramo u novom svjetlu

Nije tajna da smo veliki obožavatelji engleskog brenda Neptune, već smo na našim stranicama objavili njihove kolekcije i podijelili tone prekrasnih slika iz njihovih kataloga. Posebnost Neptune namještaja leži u „bezvremenskom dizajnu“, koji je vizualno besprijekoran u svakom detalju.

image
Neptune
image
Neptune

Nevjerojatno je kako dizajneri Neptuna svaki put uspijevaju pronaći nove svježe načine za predstavljanje svojih čistih engleskih interijera. Kroz vještu kombinaciju novih nijansi i tradicionalnih tehnika, tvrtka iz godine u godinu dokazuje da je engleski dizajn zaista bezvremenski. Njihova najnovija kolekcija jesen / zima je, kao i uvijek, estetski besprijekorna. Užitak za oči!

image
Neptune
image
Neptune

S dolaskom jeseni tvrtka donosi novu kolekciju koja uključuje sve od namještaja do rasvjete i dodataka koji u svaku sobu unose ručno izrađene završne obloge i obnovljive materijale.

image
Neptune

Baš kao što svi mijenjamo garderobu kad godišnja doba okrene novi list, tako i svoje domove promatramo u novom svjetlu, s obzirom na to za kakvim novitetima vape kako bi ostali usklađeni s godišnjim dobom. U prvom jesenskom valu to obično znači dodavanje slojeva pa čak i promjenu palete boja. Pogledajte!

image
Neptune
image
Neptune
image
Neptune
image
Neptune
image
Neptune
image
Neptune
image
Neptune
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 06:31