JESEN PRED VRATIMA

Anthropologie Home ima predivnu novu jesensku kolekciju

Američki brend kojem je zaista teško odoljeti, Anthropologie Home, je prije nekoliko dana najavio dolazak jeseni novom predivnom kolekcijom.

Elegancija, udobnost i tople jesenske boje su ono što nam je prvo palo na pamet pogledom na novu jesensku kolekciju omiljenog Anthropologie Home. Koliko su bili inspirirani ovogodišnjom jeseni, govori nam činjenica je ovo trenutno njihova najveća kolekcija do sada. U njihovom web shopu vas očekuje više od 2500 predivnih predmeta za dom.

Nova kolekcija prigodno se zove "A Portrait of Home". Sastoji se od mnogo komada namještaja kao što su kauči, kreveti i ormari. Pronaći ćete ukrasne jastuke i prekrivače ali i detalje koji će privući svačiju pažnju, kao što su podmetači, posude, tanjuri, svijećnjaci... Kao i uvijek, Anthropologie nudi za svaki ukus po nešto. Od eklektike preko modernog i suvremenog stila pa sve do rustikalnog, bez sumnje ćete pronaći neki savršeni komad za jesensko osvježenje svog doma.

Također, sigurni smo da ćete se kao i mi zaljubiti u gotovo svaki djelić ove jesenske kolekcije, stoga smo vam pripremili naših 10 favorita.

Foto: Anthropologie

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 19:38